Avrupa Şampiyonası’nda Bursa imzası
11-14 Mayıs tarihleri arasında Münih’te gerçekleştirilen Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden milli sporcu Hatice Kübra İlgün, kadınlar 57 kilo kategorisinde Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.
Başarılı sporcu, elde ettiği dereceyle hem Türkiye’ye hem de Bursa’ya büyük sevinç yaşatırken, uluslararası arenadaki istikrarlı performansını bir kez daha gözler önüne serdi.
BAŞARILARINA YENİSİNİ EKLEDİ
Daha önce Avrupa şampiyonluğu ve olimpiyat madalyası gibi önemli başarılara imza atan Hatice Kübra İlgün, Münih’teki organizasyonda da kürsüye çıkarak kariyerine bir önemli başarı daha ekledi.
Milli sporcu, azmi ve disipliniyle genç sporculara örnek olmaya devam ederken, Yıldırım Belediyesi’nin spor alanındaki yatırımlarının da önemli bir sembolü haline geldi.
OKTAY YILMAZ: “SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”
Oktay Yılmaz, Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan milli sporcuyu tebrik ederek Yıldırım Belediyesi’nin genç sporculara destek vermeyi sürdüreceğini söyledi.
Başkan Yılmaz açıklamasında “Hatice Kübra İlgün, azmi, disiplini ve başarılarıyla gençlerimize örnek olmaya devam ediyor. Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda elde ettiği bronz madalya hepimizi gururlandırdı. Yıldırım Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.
YILDIRIM BELEDİYESİ SPOR YATIRIMLARININ MEYVESİNİ TOPLUYOR
Son yıllarda amatör ve profesyonel spor branşlarına yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Yıldırım Belediyesi, yetiştirdiği milli sporcularla ulusal ve uluslararası organizasyonlarda adından söz ettirmeyi sürdürüyor.
Hatice Kübra İlgün’ün Avrupa Şampiyonası’nda elde ettiği derece, belediyenin spor vizyonunun önemli başarılarından biri olarak değerlendiriliyor.