Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uşak’taki rüşvet soruşturmasında ikinci safha!

CHP yönetimindeki Uşak Belediyesi’ni kapsayan rüşvet iddiaları üzerine başlatılan soruşturmanın ikinci ayağında gözaltına alınan 29 kişi, emniyetteki sorgularının bitmesiyle birlikte adliyeye gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2026 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2026 09:56
Kaynak: AA
Uşak’taki rüşvet soruşturmasında ikinci safha!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından; Uşak Belediyesi’ne yönelik "ihaleye fesat karıştırma", "irtikap" ve "rüşvet" iddialarıyla başlatılan kapsamlı soruşturma devam ediyor.

Bu süreçte düzenlenen ikinci dalga operasyonla yakalanan ve aralarında CHP Uşak İl Başkanı Celalettin Çoban ile Uşakspor Başkanı Özhan Özgöbek’in de yer aldığı 29 şüphelinin emniyetteki sorgu süreci sona erdi.

Gerekli sağlık kontrollerinden geçirilen zanlılar, işlemlerinin tamamlanmasıyla beraber Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.