Hava Durumu

Pendik muhtarı Aydemir'den çakarlı araçlarla ilgili açıklama

Pendik'te çakarlı lüks araçlarla konvoy yaparak gündeme gelen Velibaba Mahallesi Muhtarı Şükrü Aydemir, konuyla ilgili açıklama yaptı. Aydemir açıklamasında, “Çakarlı araçları ön plana çıkararak bizi yıpratmaya kalktılar. Beni zor durumda bırakmak istediler. Araçlar bana ait değildir." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 12:01
Kaynak: İHA
Pendik muhtarı Aydemir'den çakarlı araçlarla ilgili açıklama

Pendik Velibaba Mahallesi muhtarı ve muhtar adayı olan Şükrü Aydemir’in 27 Mart tarihinde içerisinde çakar tertibatı da bulunan lüks araçlarla konvoy yaparak dolaşması sosyal medyada gündem olmuştu. Görüntüler üzerine harekete geçen polis, araç sahiplerine para cezası kesti.

Konuya ilişkin açıklama yapan Velibaba Mahallesi muhtarı Şükrü Aydemir, “3 dönemdir muhtarlık yapmaktayım. Mahallemde hep hizmetlerimle anıldım, bu sefer de sosyal medyada çıkan haberlerle anıldım. Bu da beni son derece üzdü ve muzdarip oldum. Çakarlı araçları ön plana çıkararak bizi yıpratmaya kalktılar. Bana ait olmayan araçları benimmiş gibi lanse ederek beni zor durumda bırakmak istediler. Buradan bildirmek istiyorum. Beni herkes tanıyor, hizmetlerimi biliyor. Ben bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hizmetlerimle anılmak istiyorum. Herkesi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.