Hava Durumu

Müge Anlı İle Tatlı Sert: Cani koca cinayeti itiraf etti!

Her gün ATV ekranlarında saat 10.00'da yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında eşini öldüren cani koca, itirafta bulundu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
Müge Anlı İle Tatlı Sert: Cani koca cinayeti itiraf etti!

ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan "Müge Anlı İle Tatlı Sert" programında son günlerde dikkat çeken bir olay yaşandı. Evli ve üç çocuk annesi 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'ın Konya Akşehir'de gizemli bir şekilde kaybolması, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Programda bu trajik olayın araştırılması için önemli bir rol üstlendi. Bedriye Kılıç'ın kayboluşunun ardındaki gerçekler, izleyicileri şoke eden bir cinayet vakasını gün yüzüne çıkardı.

Bedriye Kılıç'ın kaybı, ailesi için korkutucu ve endişe verici bir durumu ortaya çıkardı. Kızlarının kaybını torunlarından öğrenen anne ve baba, Müge Anlı'nın programında yardım aramaya karar verdiler. Ancak, yapılan araştırmalar sonucunda, Bedriye Kılıç'ın cinayete kurban gittiği dehşet verici bir gerçek olarak ortaya çıktı. İşte detaylar... 

Bedriye Kılıç'ın ailesinin ifadesine göre, eşi Tayfur Kılıç aşırı derecede kıskanç bir kişiydi ve belediyenin hasat çekimi sırasında ekranda göründüğü için karısına şiddet uygulamıştı. Ayrıca, bu dayak olayı ilk defa yaşanmış bir olay değildi. Kızları, kocası tarafından sık sık darp ediliyordu.

Eşinin kaybına aldırış etmeyen Tayfur Kılıç'ın pavyona gittiği iddia edildi. Tayfur Kılıç'ın, kızına da "Annen, kamyoncuya kaçtı" dediği ortaya çıktı. Eşinin hala hayatta olduğunu iddia eden Kılıç, iddiaların kanıtlanmasını talep etti. Yayına bağlanan görgü tanıkları kötü kokulu uçurumu işaret etti.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, olay gününün haritasını çıkardı. Köşeye sıkışan koca, o gün 11 şişe alkol içtiğini ve hiçbir şey hatırlamadığını iddia etti. Ancak, ormanlık alanda kameralara yakalandığı ortaya çıkınca çelişkili sözleriyle dikkat çekti.

Tayfur'un davranışları ve ifadeleri şüphelerin artmasına yol açtı.

Tayfur Kılıç'ın ve Bedriye Kılıç'ın aileleri, 3 hafta boyunca programda karşı karşıya geldi. Tayfur Kılıç, 28 Ekim'de programın ardından memleketine dönerken Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yolcu otobüsünde gözaltına alındı.

Bedriye Kılıç'ın kocası, baskılara dayanamayarak polis sorgusunda çarpıcı bir itiraf yaptı. Şüpheli koca Tayfur Kılıç, cinayeti sorgulandığı esnada itiraf ederek eşini boğarak öldürdüğünü ve cesedinin ardından bir uçuruma attığını anlattı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.