Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Kızılay çadır sattı" tartışması…

Kızılay, 2 bin 50 çadırı Ahbap Derneğine sattığını doğruladı. Kızılay Genel Başkanı Kınık, maliyetine yapılan çadır satışından elde edilen gelirin, üretimin devamı için kullanıldığı söylerken, Haluk Levent de konuya ilişkin soruları yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2023 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2023 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
"Kızılay çadır sattı" tartışması…

Kızılay'ın AHBAP Derneğine çadır satması, tartışmaları da beraberinde getirdi.

Kızılay, KDV ve nakliye ücretiyle birlikte yurtdışı bir kuruluş için ürettiği logosuz 2 bin 50 çadırı tanesi 22 bin liradan Ahbap Derneğine sattığını doğruladı.

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, maliyetine yapılan çadır satışından elde edilen gelirin, üretimin devamı için kullanıldığı söyledi.

Kınık, "Ahbap ve Kızılay’ın işbirliği ahlakidir, akılcıdır, yasaldır. Aksini iddia eden ise ya meseleyi anlamamış ya da kötü niyetlidir." diyerek çadır satışını savundu.

Ahbap Derneğinin kurucusu sanatçı Haluk Levent ise FOX TV'de soruları yanıtladı. Çadır arayışına girdiklerinde Kızılayın internet sitesinden çadır satıldığını öğrendiklerini ve iletişime geçtiklerini söyledi.

Haluk Levent, "15 bin 250 adet çadır alımı yaptık. Bunun 2 bin 50’si Kızılay’dan alındı. 1448 en yüksek kalitede çadır biz 19 küsur bin liraya alabildik. 19 küsur bin, artı KDV, artı nakliye, bunlar 22 bin liraya gelebiliyor" dedi.

(Kaynak: NTV Haber)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.