Hava Durumu

Gazze'den üçüncü tahliye yapılacak

Sağlık Bakanı Koca, Gazze'den üçüncü tahliyenin gerçekleşeceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2023 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2023 16:54
Kaynak: AA
Gazze'den üçüncü tahliye yapılacak

Sağlık Bakanı Koca, 50 kişiden oluşan bir hasta listesi hazırladıklarını ve önümüzdeki günlerde Gazze'den üçüncü tahliyenin gerçekleşeceğini duyurdu.

Bakan Koca'nın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

İsrail, Filistin ve Mısırdan oluşan koordinasyon ekibi çalışıyor. Üçüncü tahliye önümüzdeki günlerde olabilir. Özellikle bebekler çocuklar ve yaralıları isteğimizde öncelikle mutabik kaldık. 50 kişilik bir liste üzerinde çalışılıyor.

Bebeklerle ilgili çalışılıyor. Bebeklerin bir kısmı Mısır'a alındı Türkiye'ye getirilmesi konusunda bir netlik yok. Türkiye'ye getirmek için alt yapı hazır. Bir yaşın altında olan yaş grubu da önümüzdeki günlerde tahliye olacak. Ücuncu tahliye bu hafta olur diye düşünüyorum.

88 hasta 62 refakatçı getirildi toplam 150 kişi direk Gazze'den getirildi. 

Ayrıntılar geliyor...

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.