Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUBFA’da un ve zeytinyağının geleceği konuşuldu!

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBFA) ev sahipliğinde, gastronomi ve sürdürülebilirlik odaklı "Gıda Sektöründe Dönüşüm-Un ve Zeytinyağı" paneli düzenlendi. Panelde, un ve zeytinyağının gıda sektöründeki rolü ve geleceği tartışıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2025 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2025 13:12
Muhabir: Fethiye AKIN
BUBFA’da un ve zeytinyağının geleceği konuşuldu!

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBFA) tarafından düzenlenen "Gıda Sektöründe Dönüşüm-Un ve Zeytinyağı" paneli, gastronomi ve sürdürülebilirlik temalarına odaklandı. BUBFA Gastronomi Kulübü ve Ekoyaşam Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Panel, BUBFA Şehit Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonu'nda gerçekleşti ve moderatörlüğünü Prof. Dr. Sabriye Çelik Uğuz üstlendi. Panelin konuşmacıları arasında TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı ve Tellioğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Buse Tellioğlu Altındiş, Komili Zeytinyağı Ayvalık Operasyon Müdürü Mehmet Cavlı ve Gastronomi Yıldızları Alanya Derneği Şefi Nevin Aydın Us yer aldı.

Kaynak: Fethiye AKIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.