Hava Durumu

11 Temmuz Perşembe hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?

Yola çıkacak olan sürücüler, "11 Temmuz Perşembe hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt arıyor. Yapılan araştırmanın ardından, "11 Temmuz Perşembe hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt bulundu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 07:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 07:24
Kaynak: Haber Merkezi
11 Temmuz Perşembe hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?

11 Temmuz Perşembe hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | sorularına arama motorları üzerinden yanıt aranmaya başlandı. Yapılan incelemenin ardından, "11 Temmuz Perşembe hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt bulundu.

Karayolları Genel Müdürlüğü, 11 Temmuz Perşembe günü için yol durumu ve kapalı yollar bültenini yayınladı.  Peki, "11 Temmuz Perşembe hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" İşte detaylar...

İŞTE KARAYOLLARINDA SON DURUM: 

Anadolu Otoyolunun Bolu (Doğu) Kavşağı-Yeniçağa Kavşağı Kesimi 11-13.km.leri arasında üstyapı onarım çalışması nedeniyle Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. Çalışma süresince 1 şerit İstanbul, 2 şerit Ankara istikameti açık olacaktır.

TEM Otoyolunun Avcılar Kavşağı-Çatalca Kavşağı 0-20.km.leri arasındaki muhtelif kesimlerde fiber optik kablo haberleşme altyapısı çalışması nedeniyle sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

İzmir-Çeşme Otoyolunun Urla Kavşağı Çeşme istikameti 25-27.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle sağ ve emniyet şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım sol ve orta şeritten sağlanmaktadır.

TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı 0-193.km.leri arasında bulunan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle her gün 22:00-06:00 saatleri arasında şerit daraltması yapılmaktadır.

Edirne-Havsa-Babaeski yolunun 37-38.km.leri arasında "Oğulpaşa Köprüsü" yapım işi nedeniyle 11.07.2024 tarihinde yolun güney tarafı trafiğe kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun diğer tarafından iki yönlü olarak sağlanacaktır.

Havza-Merzifon yolunun 56-58 km'leri arasında üst yapı çalışmaları nedeni ile bölünmüş yolun bir bandı kapatılmış olup, ulaşım bölünmüş yolun diğer bandından iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Yozgat-Sorgun-Akdağmadeni yolunun 32-38.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Yedisu kavşağı-Mercan-Erzurum yolunun 19-20.km.leri arası Kütür köprüsünün Erzurum istikameti sağ şerit de yapılan bakım onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Dinar-Dazkırı-Çardak yolunun 0-4.km.leri arası üstyapı çalışmaları nedeniyle sağ yol kapatılıp trafik sol yoldan gidiş geliş olarak sağlanmaktadır. sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 9.km.sinde (Vakfıkebir şehir geçişi) hemzemin kavşak geçişi yapım çalışması nedeniyle Trabzon yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.