Hava Durumu

Öğrenciler için başlamıştı: 1 TL'lik sefer ağı genişliyor!

Muğla’da öğrenciler için başlayan 1 TL uygulama sefer ağının genişletileceği Büyükşehir Belediye Meclisi Ahmet Aras tarafından duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 15:03
Kaynak: İHA
Öğrenciler için başlamıştı: 1 TL'lik sefer ağı genişliyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi Ahmet Aras öğrenciler için başlayan 1 TL uygulama sefer ağının genişletileceğini ve ilk UKOME’de merkezden Kötekli’ye giden hatlarında bu kapsama dahil edileceğinin müjdesini verdi.

YENİ DAİRE BAŞKANLIKLARI KURULDU

Muğla Büyükşehir Belediye meclisinde yeni kurulan daire başkanlıkları açıklandı. Büyükşehir bünyesinde Kadın ve Aile Hizmetleri, Dış İlişkiler, 1’inci, 2’inci, 3’üncü ve 4’üncü bölge daire başkanlıkları kuruldu.

Öğrenciler için başlamıştı: 1 TL'lik sefer ağı genişliyor! Bursa Hayat Gazetesi -2

BAŞKAN ARAS’TAN ÖĞRENCİLERE MÜJDE

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras basın toplantısında ayrıca öğrencilere müjdeli bir haber verdi. Başkan Aras “Öğrencilerimizin mağduriyetinin giderilmesi için il içerisinde kampüs, Yeniköy, Kötekli, Yurtlar yine merkez güzergâhlarda öğrencilerimize taşıma ücretini 1 TL olarak belirledik. Öğrencilerimiz merkezde bu hizmetlerden yararlanacak. Diğer ilçelerde yaşayan tüm öğrencilerimiz için de aynı çalışmayı sürdürüyoruz. Onu da hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

Daire başkanlıklarının amaçları hakkında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras; “Büyükşehir Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’mız yoktu. Kadınların temsiliyeti ve adil politikalar için bu daireye ihtiyacımız vardı. Muğla turizm potansiyeli yüksek, uluslararası camia ile iç içe olan bir kent. Bu yüzden bir Dış işleri dairesi başkanlığının olması gerektiğine inanıyoruz. Dünya kenti Muğla iddiamız var. Turizm potansiyelimizin arttırılması için uluslararası çalışmalarımız olacak. Özellikle MUSKİ’nin yapacağı yatırımların büyük bir bölümünü dış kaynaklardan sağlamayı düşünüyoruz. Tüm bunların yönetilmesi, ilişkilerin sürdürülmesi ve geliştirilmesi için Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı kurduk” dedi. Başkan Aras, ilçelerde hizmetlerin daha hızlı ve verimli olması için 1’inci, 2’inci, 3’üncü ve 4’üncü daire başkanlıkları kurulduğunu açıkladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.