Hava Durumu

Millet poşet poşet ekmek alabilecek! Fiyatlar 5 TL’ye düştü

İzmir'in sevilen yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, yerel seçim vaatlerinden birini daha gerçeğe dönüştürdü. Halk Ekmek fiyatlarında beklenen indirim müjdesini verdi. Özellikle ekonomik anlamda rahatlama sağlayacak bu adım, İzmirliler arasında memnuniyetle karşılandı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
Millet poşet poşet ekmek alabilecek! Fiyatlar 5 TL’ye düştü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın talimatıyla, şehirdeki ekonomik rahatlama adımları hız kesmeden devam ediyor. Halk Ekmek Fabrikası, günlük olarak ürettiği 120 bin ekmekle artık şehrin dört bir yanına daha geniş bir dağıtım ağıyla ulaşacak.

Yapılan yeni fiyatlandırma düzenlemesiyle birlikte, İzmirlilerin sofralarındaki Halk Ekmek, 16 Nisan Salı gününden itibaren sabahın erken saatlerinde 93 farklı noktadaki büfelerde 5 Türk Lirası’ndan satışa sunulacak.

İZMİR’DE EKMEK FİYATINDA DEV İNDİRİM: BAŞKAN TUGAY’DAN ÖNEMLİ ADIM!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ülke genelinde yaşanan ekonomik zorluklara dikkat çektiği bir açıklama yaparak, vatandaşların maddi sıkıntılarla boğuştuğunu vurguladı. Alım gücünün azaldığını ve bu durumun insanların günlük yaşamlarını etkilediğini belirten Tugay, Halk Ekmek üzerinden yapılan fiyat indirimiyle halkın bütçesine katkı sağlamayı ve temel gıda maddelerine erişimi kolaylaştırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Başkan Tugay, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Ülkemizde yaşanan ekonomik zorluklar alım gücünü azalttı ve vatandaşlarımızı maddi olarak sıkıntıya düşürdü. Bu zorlukları bir nebze olsun azaltarak bütçeleri rahatlatmak ve sofraların vazgeçilmezi ekmeği almakta zorlanan vatandaşımıza kolaylık sağlamak üzere Halk Ekmek’te fiyatları geri çektik. Günlük olarak üretilecek 120 bin ekmek, yarın sabahın ilk sevkiyatlarıyla kentimizin 93 noktasında faaliyet gösteren büfelerimizde 5 Türk Lirası olarak satışa sunulacak. Bu zor günleri beraber atlatacak, her konuda halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Başkan Tugay’ın bu açıklaması, İzmir’de yaşayan vatandaşlar arasında umut ve memnuniyetle karşılanırken, belediyenin ekonomik sıkıntılarla mücadelede ve halkın yanında durma çabasını bir kez daha vurgulamış oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.