Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Paris Olimpiyatları için güvenlik tedbirleri üst düzeye çıkarılıyor

Fransa'da gerçekleştirilecek olan 2024 Paris Olimpiyatları nedeniyle güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2024 21:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2024 21:24
Kaynak: AA
Paris Olimpiyatları için güvenlik tedbirleri üst düzeye çıkarılıyor

İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, X hesabından yaptığı paylaşımda, Olimpiyat öncesi güvenlik çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Darmanin, Paris Olimpiyatları için bugüne kadar 770 bin idari soruşturma yapıldığını ve bu soruşturmalarda güvenliği tehlikeye atabileceğinden şüphelenilen 3 bin 570 kişinin etkinliklere katılımının engellendiğini açıkladı.

Ulusal basının polis kaynaklarına dayandırdığı haberlere göre, Olimpiyat süresince yabancı polisler de Fransız güvenlik güçlerine destek vermek için seferber edilecek.

40 ülkeden yaklaşık 1800 yabancı polis, olimpiyatların yapılacağı alanlarda güvenliğin sağlanması için çalışacak. Yabancı polis ekipleri, sahadaki 35 bin Fransız polisi ya da jandarması ile işbirliği yapacak.

Fransa’nın 26 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde başkentte düzenlenecek 2024 Paris Olimpiyatlarında 15 milyondan fazla turisti ağırlaması bekleniyor.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.