Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor Başkanı Çelik'ten sert tepki: "Taraftarımız gereken cevabı verecek"

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, resmi sosyal medya hesabı X platformu üzerinden yaptığı açıklamada, kulübün siyasilerle ilişkilendirilmeye çalışılmasına tepki gösterdi. Çelik, taraftarların bu duruma karşı gereken cevabı vereceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2025 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2025 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor Başkanı Çelik'ten sert tepki: "Taraftarımız gereken cevabı verecek"

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, kulübün siyasilerle ilişkilendirilmesine sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelik, taraftarların bu duruma sessiz kalmayacağını vurguladı.

Enes Çelik, "Küçük düşüncelerle bizi siyasilerle ilişkilendirmeye çalışanlara, aklıselim taraftarlarımız gereken cevabı verecektir" dedi. İyi Parti Genel Başkanı'na Bursaspor hakkındaki olumlu düşünceleri için teşekkür eden Çelik, kulübün sosyal sorumluluk projeleri ve altyapıdaki başarılarına dikkat çekti.

Bursaspor'un Türkiye'nin en büyük şehir takımlarından biri olduğunu belirten Çelik, yıllardır yanlış yönetimler nedeniyle hak ettiği yerde olmadığını ifade etti. Kulübü layık olduğu yere taşımak için gece gündüz çalıştıklarını belirten Çelik, "Bize bir adım gelene, biz on adım gideriz" dedi.

Bursaspor'un altyapısından yetişen sporcuların milli takımlara kadar yükseldiğini vurgulayan Çelik, geçmişteki hataların etkilerini hala hissettiklerini belirtti. Çelik, Bursaspor'un hak ettiği desteği alarak yeniden büyük başarılara imza atacağını söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.