Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adem Çağlayan açıkladı! Muhammet Demir Adana maçında oynayacak mı?

Bursaspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, Arnavutköy maçında sakatlanarak oyundan çıkan Muhammet Demir’in durumu ile ilgili açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2025 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2025 13:02
Kaynak: İHA
Adem Çağlayan açıkladı! Muhammet Demir Adana maçında oynayacak mı?

Bursaspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, 3-1 galip geldikleri Arnavutköy Belediyesi SK maçında sakatlanan Muhammet Demir'in durumu hakkında bilgi verdi.

'TEDBİRLİ DAVRANDIK'

Çağlayan, "Muhammet'in arka adalesinde bir sertlik hissettik" dedi.

Oyuncunun maça devam etme arzusuna rağmen risk almadıklarını belirten Çağlayan, "O an bizimle konuşarak fedakârlık yapmak istedi ama biz riske girmedik. Muhammet bizim için çok kıymetli bir oyuncu. Uzun bir maratonda daha büyük bir sorun yaşamamak adına tedbirli davrandık" ifadelerini kullandı.

'ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ'

Çağlayan, oyuncunun durumunun iyi olduğunu ve sadece adalesinde sertlik bulunduğunu söyledi. Tedavisine hemen başlanacağını belirten teknik direktör, Adana maçına yetişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.