Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Safiye Soyman’dan duygu dolu itiraf! ‘14 yaşımda anne oldum’

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, katıldığı bir televizyon programında çocuk yaşta yaşadığı evlilik ve annelik sürecini samimi bir şekilde paylaştı. 1974 yılında sadece 13 yaşındayken Ziya Akaröz ve babasının kararıyla evlendirildiğini söyleyen Soyman, 14 yaşında ise anne olduğunu dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2025 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2025 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
Safiye Soyman’dan duygu dolu itiraf! ‘14 yaşımda anne oldum’

Sanatçı Safiye Soyman, özel hayatına dair çarpıcı ve samimi açıklamalarla gündemde. 13 yaşında yaptığı evlilikten Ümran ve Harun adında iki çocuğu olan, ancak 11 yıl sonra eşi Ziya Akaröz'den boşanan Soyman, en büyük acısını geçen yıl yaşamıştı. MS hastası oğlu Harun Akaröz'ü kaybetmenin derin üzüntüsünü taşıyan Soyman, Esra Ezmeci'nin "Ne Hissettin" programına konuk oldu. Programda, kaybettiği oğlu ve geçmişteki zorlu evlilik süreci hakkında içten itiraflarda bulundu.

‘BABAM ÖLECEĞİ GÜNÜ BİLİYORDU, KENDİ CENAZE NAMAZINI KILDI!’

Safiye Soyman'ın Esra Ezmeci'nin programında yaptığı açıklamalar, sanatçının bilinmeyen yönlerini ortaya çıkardı. Soyman, özellikle ailesiyle ilgili sıra dışı bir detayı paylaşarak, "Babam ve amcalarım hafızdı. Babamın ön görüleri çok yüksekti. Öleceği günü biliyordu. Üç gün önceden kendi cenaze namazını kıldı," dedi. Sanatçı, erken yaşta evliliğinin psikolojik etkilerine de değindi: "13 yaşımda evlendirildim, 14'ümde anne oldum. Bu yüzden imzaya karşı fobim var."

Safiye Soyman’dan duygu dolu itiraf! ‘14 yaşımda anne oldum’ -Bursa Hayat-2

SAFİYE SOYMAN'IN OĞLU HARUN İÇİN VERDİĞİ 26 YILLIK BÜYÜK MÜCADELE

Safiye Soyman, oğlu Harun Akaröz'ün MS hastalığıyla mücadelesinin ardındaki bilinmeyen fedakârlıkları gözler önüne serdi. "Oğlumun MS hastalığı kolay değildi. Bakımı çok masraflıydı. 26 yıl onu yaşattım. Helali hoş olsun," diyen sanatçı, vefatından 22 gün sonra sahneye çıkması yönündeki eleştirilere de yanıt verdi. Yurt içi ve yurt dışı doktor, ilaç ve özel bakım masraflarını karşılamak zorunda olduğunu belirterek, "Kolay mı o kadar masrafı karşılamak? Onun için Bodrum'da ev yaptırdım, daha rahat nefes alsın diye," sözleriyle mücadelesinin büyüklüğünü anlattı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.