Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi'de temizlik işçileri sahneye çıktı, gönülleri fethetti!

Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli temizlik işçileri tarafından kurulan Temizlik İşleri Orkestrası, ilk konserini verdi. Osmangazililer, orkestra üyelerinin profesyonel müzikal performansıyla unutulmaz bir gece yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2025 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2025 13:02
Muhabir: Damla Dilmeç
Osmangazi'de temizlik işçileri sahneye çıktı, gönülleri fethetti!

Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli temizlik işçileri, mesai saatlerinin ardından süpürge ve faraşları bir kenara bırakıp müzik aletlerini alarak Osmangazi Gösteri Merkezi’nde muhteşem bir konser verdi. Temizlik İşleri Orkestrası olarak sahne alan işçiler, profesyonel müzisyenleri aratmayacak performanslarıyla izleyenleri adeta büyüledi.

İlk konserini veren Temizlik İşleri Orkestrası, Osmangazililerden büyük ilgi gördü. Konser, “Gel Gör Aşk Beni Neyledi” ilahisiyle başladı ve orkestra, pop, arabesk ve halk müziği şarkıları ile izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. 5 solist ve 6 müzisyenden oluşan orkestranın performansı, dinleyiciler tarafından alkışlarla karşılandı.

Konserin ardından Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Bursa Büyükşehir Başkan Vekili Sinan Nergiz, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Raşit Gürbüz, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de katılarak, orkestranın seslendirdiği şarkılara eşlik etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, konserin sonunda yaptığı konuşmada, Osmangazi’deki tüm sanat etkinliklerinin ruhu doyurmak adına önemli olduğunu belirtti. Başkan Aydın, "Geçtiğimiz yaz mahalle ve köy şenliklerinde de söyledim. İnsan sadece karnını doyurmakla değil, ruhunu da doyurmalı. Sanatsal etkinlikler ruhu doyurur. Temizlik işçilerimiz de kalbi temiz insanlar olarak, bu güzel çalışmayı sergileyerek Osmangazi’ye değer kattılar. Onlara teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Damla Dilmeç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.