Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orhangazi’de yürek ısıtan etkinlik: Balonlar onun için uçuruldu!

Bursa Orhangazi’de lösemiyle mücadelesini başarıyla tamamlayan 4 yaşındaki Alparslan Hüroğlu için düzenlenen etkinlikte vatandaşlar buluştu. Motosiklet gruplarının katılımıyla gerçekleştirilen programda gökyüzüne balonlar salındı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2026 21:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2026 22:01
Kaynak: İHA
Orhangazi’de yürek ısıtan etkinlik: Balonlar onun için uçuruldu!

Orhangazi’de uzun süredir lösemi tedavisi gören 4 yaşındaki Alparslan Hüroğlu’nun sağlığına kavuşması sevinçle karşılandı.

Bu gelişmenin ardından ilçede anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Orhangazi Motosiklet Kulübü (OMK) ve Bursa ORGEM Motosiklet Kulübü’nün organizasyonuyla Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen çok sayıda vatandaş, minik Alparslan’ın iyileşmesini kutladı.

Orhangazi’de yürek ısıtan etkinlik: Balonlar onun için uçuruldu!-Bursa Hayat-2

Katılımcılar, ellerindeki balonları gökyüzüne bırakarak sevinçlerini paylaştı.

Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte “Umut paylaştıkça çoğalır” mesajı verildi.

Vatandaşlar, Alparslan’ın verdiği mücadelenin herkese ilham olduğunu ifade ederken, motosiklet grupları da bu anlamlı günde minik Alparslan’ın yanında olduklarını ve farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.