Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önce bıçakladı sonra hastaneye götürdü

İnegöl'de kendisini aldatan kocasını önce bıçaklayıp sonra hastaneye götüren kadın, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2025 21:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2025 21:27
Kaynak: İHA
Önce bıçakladı sonra hastaneye götürdü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde parkta bıçakla yaraladığı kocasını tedavi için hastaneye götüren kadın, serbest bırakıldı. Olay, Mahmudiye Mahallesi'nde bulunan bir parkta meydana geldi. Hanım Z. (37), iddiaya göre kendisini aldatan eşi Şafak Z.'yi (42) bacağından ve karnından yaraladı.

Olaydan sonra kadın, elektrikli bisiklete bindirdiği eşini evine götürdü. Hanım Z., kanaması olan eşini, yine elektrikli bisiklet ile yaklaşık 10 kilometre ilerideki İnegöl Devlet Hastanesine götürdü. Yaralı tedavi altına alındı.


Gözaltına alınan kadın, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kadın, eşinin de şikayetçi olmaması sonucu ifadenin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.