Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti Yıldırım’dan Bağımsız Yaşam Derneği’ne destek ziyareti

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Mustafa Bozkurt ve beraberindeki yöneticiler, Bağımsız Yaşam Derneği Bursa Şubesi'ne bir ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Ahmet Aslan ve yönetim ekibiyle görüşen heyet, derneğin bağımlılıkla mücadele alanında yürüttüğü projeler hakkında bilgi edinme fırsatı buldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2025 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2025 11:50
Muhabir: Fethiye AKIN
İYİ Parti Yıldırım’dan Bağımsız Yaşam Derneği’ne destek ziyareti

Ziyaret esnasında, bağımlılıkla mücadelede sivil toplum kuruluşlarının rolü ön plana çıkarıldı.

İYİ Parti heyeti, derneğin yürüttüğü çalışmaları takdirle karşıladıklarını ve bu alandaki faaliyetlere destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

İYİ Parti Yıldırım’dan Bağımsız Yaşam Derneği’ne destek ziyareti -Bursa Hayat-2

‘BAĞIMLILIKLA MÜCADELE TOPLUMSAL BİR SORUMLULUKTUR’

İlçe Başkanı Mustafa Bozkurt, bağımlılıkla mücadelenin sadece bireylerin değil, toplumun tamamının sorumluluğunda olduğunu vurguladı. Bu alanda özveriyle çalışan Bağımsız Yaşam Derneği’ne teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Bağımsız Yaşam Derneği Başkanı Ahmet Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, toplumun her kesiminden gelen desteğin dernek çalışanlarını motive ettiğini belirtti.

Kaynak: Fethiye AKIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.