Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl Devlet Hastanesi otoparkında araç yangını

Bursa İnegöl Devlet Hastanesi otoparkında bir otomobilde yangın çıktı, can kaybı yok. Ekipler yangını söndürerek hasarı önledi. Tahliye ya da yaralanma yaşanmadı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor, araçta ciddi motor hasarı var.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2025 22:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2025 23:15
Kaynak: İHA
İnegöl Devlet Hastanesi otoparkında araç yangını

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Devlet Hastanesi’nin acil servis otoparkında park halindeki bir otomobilde yangın çıktı. Olayda can kaybı yaşanmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Akşam saat 20.30 civarında meydana gelen olayda, 16 AHS 595 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Yangını ilk fark edenler, hastanede görevli trafik polisi ekipleri ile sağlık çalışanları oldu. Ellerindeki yangın söndürme tüpleriyle araca müdahale eden ekipler, alevlerin büyümesini önledi.

İhbar üzerine olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, tamamen söndürülen otomobili kontrol ederek soğutma çalışması gerçekleştirdi. Yangın sırasında kısa süreli panik yaşansa da hastane çevresinde herhangi bir tahliye ya da yaralanma olmadı.

Yangının çıkış nedeni araştırılırken, aracın motor bölümünde ciddi hasar oluştuğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.