Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ece Gürel olayında dikkat çeken cadılık iddiası! Eğitmen serbest bırakıldı

İstanbul Belgrad Ormanı'nda kaybolduktan 4 gün sonra bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ece Gürel’in, "cadılık ve büyücülük" eğitimi aldığı iddia edilen Hale Nur Özen adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Özen, mahkemeye verdiği ifadesinde suçlamaları reddetti.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2025 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2025 13:58
Kaynak: İHA
Ece Gürel olayında dikkat çeken cadılık iddiası! Eğitmen serbest bırakıldı

İstanbul Belgrad Ormanı'nda kaybolduktan günler sonra bilinci kapalı halde bulunan ve hastaneye kaldırılmasının ardından hayatını kaybeden 36 yaşındaki peyzaj mimarı Ece Gürel’in ölümüyle ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Gürel’in, “cadılık ve büyücülük” eğitimi aldığı iddiasıyla gözaltına alınan Hale Nur Özen, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ece Gürel olayında dikkat çeken cadılık iddiası! Eğitmen serbest bırakıldı-Bursa Hayat Gazetesi-2

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla “sırf halk arasında endişe, korku veya panik oluşturmak saikiyle ülkenin iç ve dış güvenliği, kamu düzeni ve genel sağlığı ile ilgili gerçeğe aykırı bilgi vermek ve nitelikli dolandırıcılık” suçlamasıyla gözaltına alınan Özen, dün hastanedeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan Hale Nur Özen, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

“EĞİTİMİN ADI CADILIK, İÇERİĞİNDE MANTIKSIZ HİÇBİR ŞEY YOK”

Mahkemedeki ifadesinde suçlamaları reddeden Hale Nur Özen, Ece Gürel’i yaklaşık iki yıldır tanıdığını ve kendisine çevrim içi eğitim verdiğini belirtti. Özen, “Ece daha önce tarot eğitimi almıştı. Son olarak ‘Cadılık Zanaatı’ eğitimi aldı. Bu eğitimin sadece adı cadılık, içeriğinde mantıksal açıklaması olmayan hiçbir şey yok. Ece'nin son iki-üç aydır duygusal tepkileri oldukça yoğundu. Çok basit ve sıradan konulara dahi takıntılı yaklaşıyordu. Vefatıyla hiçbir bağlantım yok. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

BELGRAD ORMANI’NDA KAYBOLDU, 4 GÜN SONRA BULUNDU

Olay, geçtiğimiz günlerde İstanbul Belgrad Ormanı’nda yaşandı. 36 yaşındaki peyzaj mimarı Ece Gürel, kaybolduktan dört gün sonra sarp ve ormanlık alanda arama kurtarma ekipleri tarafından baygın halde bulunmuştu. Hipotermi geçirdiği tespit edilen Gürel, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Maslak’taki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Ece Gürel, iki gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.