Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğa tutkunları Mysia’da buluştu

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi’nin Turizm Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikte, doğa tutkunları Mysia Yolları’nın eşsiz rotalarını adımladı. Yürüyüş, koşu ve bisiklet etaplarını tamamlayan sporcular, finalde Üçpınar’da bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2026 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2026 15:51
Muhabir: Fethiye AKIN
Doğa tutkunları Mysia’da buluştu

Nilüfer’in tarihi ve doğayı buluşturan rotası Mysia Yolları, hafta sonu anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte katılımcılar, ilçenin doğal güzelliklerini spor yaparak keşfetme fırsatı buldu.

FARKLI ROTALAR, TEK VARIŞ NOKTASI: ÜÇPINAR

Turizm Haftası’nın coşkusunu doğaya taşıyan organizasyonda katılımcılar; branşlarına göre yürüyüş, koşu ve bisiklet parkurlarına ayrıldı. Kendi rotalarında Mysia’nın bitki örtüsü ve manzarasını deneyimleyen gruplar, varış noktası olarak belirlenen Üçpınar Mahallesi’nde buluştu.

YEREL YÖNETİM SPORCULARLA BULUŞTU

Etkinliğin final noktası olan Üçpınar Evi’nde sporcuları; Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Emre Karagöz, Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Demirhan Aslan ve Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Arzu Tan karşıladı. Yerel yöneticiler, Mysia Yolları’nın tanıtımı ve doğa sporlarının yaygınlaştırılması adına bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekerek katılımcıları tebrik etti.

Kaynak: Fethiye AKIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.