Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dehşet saçanlar,hakim karşısında

Bursa'da alacak verecek davası uğruna bir şahsı ağır yaralayıp,iş yerini pompalı silahla tarayan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2018 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2018 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Dehşet saçanlar,hakim karşısında

Olay merkez Yıldırım ilçesine bağlı Tütüncüoğlu Caddesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasında meydana geldi. Aralarında alacak verecek yüzünden husumet olduğu öğrenilen Kadir A, iş yeri sahibi Hasan Alkan ile tartıştı.

Olay yerinden ayrılan Kadir A, öğle saatlerinde yanında arkadaşları Turan S. ve Uğur H. ile birlikte araçla iş yerine geldi. Otomobilden inmeden iş yerine 8-9 el ateş eden 3 kişi, iş yeri sahibi Hasan Alkan'ı da karın bölgesinden ağır yaraladı.

Olaydan sonra kaçan 3 şüpheli Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yıldırım Araştırma ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslar ifadelerinde, suçlamaları kabul etti. 3 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.