Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da duyurdu: "Emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bursa'da Gökdere Meydanı'ndaki düzenlenen mitingde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracaklarını müjdeledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da duyurdu: "Emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız"



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bursa'da Gökdere Meydanı'ndaki mitinginde halka hitap ediyor. Konuşmasının başında Gökdere Miting alanındaki katılım sayısını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanda 90 bin kişinin olduğu bilgisini verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da duyurdu:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Bursa'da sizlerle olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Bursa, ecdadımızın medeniyet anlayışının yaşayan bir örneğidir. Bursa bu özelliğini hiçbir zaman kaybetmemiştir. Bursa nasıl Balkanlar'dan Kafkaslar'a başı dara düşenlere kucak açmışsa biz de bu coğrafya ile bağlarımızı daima güçlendiriyoruz. Bursa nasıl sanayi ve tarım üretimindeki gücü ile dünyaya nam salmışsa biz de diplomaside aynısını sergiliyoruz. 14-28 Mayıs seçimlerindeki desteğiniz için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da duyurdu:

Bursa'nın yalanla, dolanla işi olmaz. Bursa yatırıma, esere, hizmete, projeye bakar. Türkiye Yüzyılı yolculuğumuzda bizi en iyi anlayacak şehrimiz Bursa'dır. 
Kadir gecenizi ve bayramınızı şimdiden tebrik ederim. Bursa, sadece maddi imkanların değil özgürlüğün de kıymetini iyi bilen bir şehirdir. İstiklal mücadelesinde en büyük desteği veren yerlerden biridir. Osmanlı döneminde de Bursalı yiğitler, gönül coğrafyamızın dört bir yanında destanlar yazmışlardır. Hatta bu acılar üzerine yakılmış ağıtlar bile vardır.

"CHP'NİN İHTİRASLARI DEM'İ DE HALLAÇ PAMUĞUNA ÇEVİRDİ"

Gazze'de Müslüman kanının akması karşısında duyarsız kalanlar, benzer bir felaket başımıza geldiğinde aynı tavrı sergilerler. Suriye'de, Libya'da ve Karabağ'da attığımız adımlar her seferinde küresel ittifaklarla karşılaştı. Ülkemizin iç huzurunu bozmak için her kesimi kışkırtmaya çalıştılar. Her seçimde aynı senaryoları devreye soktular. Ancak milletimizle birlik olarak bu oyunlara son verdik. Bazı tuzakları bozduk, bazılarını engelledik. Önümüzde zorlu bir süreç olsa da, bu toprakları vatan yapmak için mücadele ettik. Ülkemizin muhalefetinin anlamak istemediği gerçek budur. Uzun vadeli çıkarlarımızı tehlikeye atanlar, PKK'ya, FETÖ'ye ve emperyalistlere göz kırparlar. Proje oluşturamayan, icraat yapamayan bir muhalefetle karşı karşıyayız. Her türlü entrika dolaşıyor. Bazı şehirlerde DEM ile karanlık ittifaklar kuruluyor ve utanç verici şekilde saklanmaya çalışılıyor. CHP'nin ihtirasları Demi de hallaç pamuğuna çevirdi. Marjinal partilerin bile sağa sola talimat verdiği bir ortamda, hak ve hukukun bir anlamı kalmadı. Bizi karşı karşıya getirenler, CHP'nin küstah tavrı karşısında sessiz kaldılar. CHP'deki kirlenmişlik utanç vericidir. Çantalar dolusu paralarla dolandıklarını gözler önüne seriyoruz. Paraların kimlere ait olduğunu açıklayamıyorlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da duyurdu:

EMEKLİLERE MÜJDE

"Emeklilerimizi hak ettiği refah seviyesine biraz daha yaklaştıracağız. Milletimize asla bugüne kadar yalan söylemedik. İnsanımızı kandırmaya çalışmadık. Temmuz ayında yılın 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız. Memurlarımıza yaptığımız ek gösterge ilave edilmesi uygulamasını genişletecek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafın prim gün sayısındaki adaletsizliği giderecek adımı atacağız” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.