Hava Durumu

Çirişhane Spor Kulübü Lokali’nin temeli atıldı

Osmangazi Belediyesi'nin Çirişhane mahallesine kazandıracağı Çirişhane Spor Kulübü Lokali’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2024 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2024 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
Çirişhane Spor Kulübü Lokali’nin temeli atıldı

Tören, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, Çirişhane mahalle  muhtarı Nedim Çapa meclis üyeleri ve mahalle halkının katılımıyla gerçekleştirildi. 

Çirişhane Spor Kulübü Lokali’nin temel atma töreninde konuşma yapan CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş şu ifadeleri kullandı: “Belediyecilik anlayışının ilk örneğini burada göstererek halka hizmet etme noktasında bundan sonraki sürecin nasıl yönetileceğine, nasıl hizmet anlayışı olacağının bir örneğini ortaya koymuş olduk. Bundan sonra Osmangazi’nin her zamankinden çok farklı olduğunu göreceksiniz. Bugüne kadar yaşanmamış, bugüne kadar hizmet alınmamış bütün noktalarda Osmangazi Belediyesi'nin bundan sonra eli değecek ve Osmangazi Belediyesi halkla beraber bütün projelerin, bütün çalışmaların merkezine, insanı alan bir anlayışla Osmangazi’yi yönetecek. Bundan sonraki süreçte Osmangazi'de herkesin kendini mutlu hissedeceği, herkesin huzur içinde yaşayacağı kenti hep birlikte inşa edeceğiz. Gelecek güzel günler daha yakın. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Osmangazi halkının beklentileri ve özlemleri üzerine bir belediyeciliği inşa edeceğiz. Bunun da mimarı Osmangazi belediye başkanımız Erkan Aydın olacak. Biz Büyükşehirde de Osmangazi Belediyemizle birlikte de hizmet anlayışının nasıl değişeceğini de ortaya koyacağız. Yani şunu net olarak ifade etmek isterim. Bundan sonraki süreçte Osmangazi Belediyemizle, büyükşehir belediyemiz ve diğer belediyelerimiz de ortak çalışma, ortak paylaşım, ortak dayanışma, hizmette eşitlik, hizmetin  her noktasında adaleti getiren bir anlayışı hep birlikte yaşayacağız. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin anlayışı, Halktan alınan paranın halka hizmet olarak geri dönmesidir” şeklinde konuştu. 

Çirişhane Spor Kulübü Lokali’nin temeli atıldı Bursa Hayat Gazetesi -2

“HALKIN VERGİSİ HALKA HİZMET OLARAK DÖNECEK”

Başkan olmadan önce bölgeye gelerek eksikleri tespit ettiğini dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın,”
Mazbatayı alışımızın 48. günü daha iki ay bile olmadı. Seçimin üzerinden geçeli elli gün oldu. Burada bu temel atma törenini hep birlikte gerçekleştiriyoruz. İnşallah çok kısa sürede de bitireceğiz. Açılışını da yine böyle kalabalık, coşkulu bir katılımla kutlarız. Burası Spor Kulübü lokali. Yine seçimden önce söylemiştik. Özellikle amatör spor kulüplerine destek olacağız demiştik. Malumunuz bu madde bağımlılığı çok fazla arttığı için bu mahallelerde bu tür hizmetler, kulüp binaları, spor alanları, halı saha olması çok önemli. Bunun da farkındayız ve hiç vakit kaybetmeden de temellerini atıyoruz. İnşallah  bir dahaki hafta Hamitler'de ilk kreşimizin temelini atacağız.. Ondan sonraki hafta halk lokantasının açılışını yapacağız. Sonraki hafta Genç Kafe'nin açılışını yapacağız. Ondan sonra kadınlara yönelik  jimnastik merkezinin açılışını yapacağız. Yani ne söz verdiysek hepsini Allah'ın izniyle gerçekleştireceğiz. Belediyeler, bu  kurumlara halktan toplanan parayla, vergiyle hizmet ediyor. Toplanan vergilerin de yine halkımıza, vatandaşımıza hizmet olarak dönmesi gereken kaynakları Biz de bunun için bütün ekibimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Spor Kulübü lokalinin birazdan temelini atacağız. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Çirişhane Spor Kulübü Lokali’nin temeli atıldı Bursa Hayat Gazetesi -3

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.