Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Mustafakemalpaşa’nın en büyük parkı sosyal tesisle taçlandı

Bursa Mustafakemalpaşa’nın simge alanlarından Prof. Dr. Aziz Sancar Parkı, sosyal yaşamı canlandıracak yeni bir yatırımla güçlendi. 8 Temmuz 2024’te ihalesi yapılarak 10 yıllığına kiralanan Atmosfer Cafe, doğayla iç içe konseptiyle parkın yeni sosyal buluşma noktası oldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2025 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2025 09:37
Muhabir: Damla Dilmeç
Bursa Mustafakemalpaşa’nın en büyük parkı sosyal tesisle taçlandı

Bursa’da Mustafakemalpaşa Belediyesi, ilçenin en büyük yeşil alanı olan Prof. Dr. Aziz Sancar Parkı’nı daha işlevsel hale getirmek için önemli bir yatırımı daha hayata geçirdi. İlçe halkının uzun süredir beklediği sosyal tesis projesi, parkın merkezine modern bir dokunuş kazandırdı. Açılışı yapılan Atmosfer Cafe, hem dinlenme hem de sosyal etkileşim alanı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bursa Mustafakemalpaşa’nın en büyük parkı sosyal tesisle taçlandı - Bursa Hayat Gazetesi-2

DOĞAYLA UYUMLU MODERN TASARIM

10 yıllığına ihale edilen ve modern bir anlayışla projelendirilen Atmosfer Cafe, 205 metrekare kapalı ve 166 metrekare açık alana sahip. Konforlu oturma alanları, estetik yapısı ve çevre dostu tasarımıyla dikkat çeken tesis, parkı yalnızca bir gezinti alanı olmaktan çıkararak, aktif bir yaşam alanı haline getiriyor.

EKSİKLİKLER GİDERİLDİ, KONFOR ARTTI

Yeni sosyal tesisle birlikte parkta daha önce eksikliği hissedilen tuvalet ve oturma alanı ihtiyacı da çözüldü. Geniş kullanım alanı sunan yapı sayesinde çocuklar oyun oynarken aileler dinlenebilecek, dostluklar yeni bir ortamda pekişecek.

Bursa Mustafakemalpaşa’nın en büyük parkı sosyal tesisle taçlandı - Bursa Hayat Gazetesi-3

BAŞKAN ŞÜKRÜ ERDEM: “BURASI ARTIK SADECE BİR PARK DEĞİL, YAŞAM ALANI”

Atmosfer Cafe’nin açılışında konuşan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, yatırımın ilçeye değer katacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“İlçemizin en çok kullanılan parklarından biri olan Aziz Sancar Parkı'na, uzun süredir beklenen sosyal tesis kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Burası artık sadece bir park değil; sohbetlerin, nefes almanın ve sosyal buluşmaların merkezi olacak. Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak hayata geçirdiğimiz bu proje ile Mustafakemalpaşa’mızın sosyal yaşamına önemli bir katkı sağladık.”

Başkan Erdem, emeği geçen belediye çalışanlarına, meclis üyelerine ve yatırımcı Recep Bey’e de teşekkür etti.

Bursa Mustafakemalpaşa’nın en büyük parkı sosyal tesisle taçlandı - Bursa Hayat Gazetesi-4

SOSYAL YAŞAM GÜÇLENİYOR

Mustafakemalpaşa Belediyesi, yeşil alanları sadece pasif dinlenme yerleri değil, aktif sosyal merkezlere dönüştürme hedefiyle projelerine devam ediyor. Atmosfer Cafe, bu vizyonun en somut örneklerinden biri olarak öne çıkıyor.

Kaynak: Damla Dilmeç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.