Hava Durumu

Bursa Mehter Takımı'nda bir günde iki acı

Bursa Mehter Takımı'nda görev yapan Metin Bektaş ve Feridun Ulu, aynı günde hayatını kaybetti. Acı haber sevenlerini derinden sarstı.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2023 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2023 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa Mehter Takımı'nda bir günde iki acı

Sümeyye KAYAALTI

Yurt içinde ve yurt dışında duyanların tüylerini diken diken eden ‘Ceddin Deden’, ‘Gençosman’, ‘Estergon Kalesi’, ‘Türkler Geliyor’ ve ‘Türkiye’m’ gibi marşlarla gönülleri kazanan, ününü dünyayaya yayan Bursa Mehter Takımı, acı haberlerle sarsıldı.

Bursa Mehter Derneği Başkanı Mesut Özkeser, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Metin Bektaş ve Feridun Ulu'nun hayatını kaybettiğini duyurdu.  Bektaş ve Ulu'nun acı haberi sevenlerini derinden sarstı. 

Özkeser paylaşımında,  "Bursa Mehter Takımında görev yapmakta olan arkadaşımız Feridun Ulu talihsiz bir kaza sonucu vefat etmiş olup, ani ölümü hepimizi derinden üzmüştür. Merhumun cenazesi yarın (28 Ağustos Pazartesi) öğle namazını müteakip Küplüpınar camiinden kaldırılacaktır. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz." ifadelerini kullandı. 

BİR GÜNDE İKİ ACI KAYIP 

Özkeser bir diğer paylaşımında ise vefat haberini şu şekilde duyurdu:

"Bir günde ikinci acı kayıp. Bursa Mehter Takımında görev yapmakta olan arkadaşımız Metin Bektaş da maalesef vefat etmiş bulunmaktadır. Arkadaşımızın ani ölümü hepimizi derinden üzmüştür. Merhumun cenazesi 28 Ağustos Pazartesi günü (bugün) öğle namazını müteakip Hürriyet mahallesi Adalet camiinden kaldırılarak Hamitler mezarlığına defnolacaktır. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.