Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'daki festivalde organizasyon krizi!

Bursa’da Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen Ferhat Göçer konserinde organizasyon sorunları yaşandı. Girişlerde uzun kuyruklar, yetersiz güvenlik ve kapasite kontrolü eksiklikleri vatandaşların tepkisini çekti. Katılımcılar profesyonellik çağrısı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2025 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2025 18:07
Kaynak: İHA
Bursa'daki festivalde organizasyon krizi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye genelinde düzenlediği "Kültür Yolu Festivali" kapsamında Bursa’da gerçekleştirilen etkinliklerde ciddi organizasyon sorunları yaşandı. Özellikle Nilüfer Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda sahne alan Ferhat Göçer konseri öncesinde, alana girmek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Sıcak havada dakikalarca beklemek zorunda kalan Bursalılar, girişlerdeki yönlendirme eksikliği, yetersiz güvenlik önlemleri ve az sayıdaki görevli nedeniyle tepkilerini dile getirdi. Konser alanındaki yoğunluk, bazı katılımcıların etkinlikten tamamen vazgeçmesine neden oldu.

Yaşanan aksaklıklar yalnızca alanda değil, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Festivalin planlama eksiklikleri vatandaşlar tarafından sert bir dille eleştirildi. "Eğlenmeye geldik, eziyet çektik" sözleriyle yaşananları özetleyen katılımcılar, kapasite kontrolünün yapılmaması ve bilgi akışının sağlanamamasından şikâyet etti.

Etkinliğe katılanlar, bu tür büyük organizasyonların daha profesyonel bir şekilde yönetilmesi gerektiğini belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.