Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da şaşkına çeviren baskın: Evde yasaklı madde laboratuvarı ortaya çıktı!

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İnegöl ilçesinde bir eve operasyon düzenledi. Yapılan aramada yasaklı maddeler ve üretim düzenekleri ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2026 23:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2026 23:52
Kaynak: İHA
Bursa’da şaşkına çeviren baskın: Evde yasaklı madde laboratuvarı ortaya çıktı!

Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı İnegöl KOM ekipleri, bir mahallede yasaklı madde üretimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

S.Ş.’ye (41) ait adrese düzenlenen operasyonda, çok sayıda kenevir bitkisi, yaklaşık 1 kilogram yasaklı madde ve yasaklı madde üretiminde kullanılan havalandırma fanı, ısı ayar termostatı ile özel aydınlatma sistemi bulundu.

Operasyon kapsamında ele geçirilen yasaklı maddeler ve üretim düzeneklerine el konuldu, şüpheli S.Ş. ise gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.