Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da Narlı bölgesindeki yıkım ertelendi!

Gemlik Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Narlı bölgesinde tespit edilen kaçak konteynerlerin yıkımı için harekete geçen belediye ekipleri, olumsuz hava koşulları ve yolların kapanması nedeniyle kaçak yapılara ulaşın sağlayamadı. Yıkım işlemi ertelendi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2025 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2025 13:19
Muhabir: Ali KAMUR
Bursa'da Narlı bölgesindeki yıkım ertelendi!

Narlı bölgesinde tespit edilen kaçak konteynerlerin yıkımı için ekipler harekete geçti.

Kaçak yapı sahipleri, 15 Mart'ta yıkım işleminin gerçekleştirileceği ve bu yapılara izin verilmeyeceği konusunda bilgilendirildirken ekipler, vatandaşlardan eşyalarını tahliye etmelerini ve konteyner yapılarını kaldırmalarını istedi.

Belediye ekipleri, kaçak yapıların yıkımı için jandarma eşliğinde bölgeye ulaşmaya çalıştı, ancak olumsuz hava koşulları ve kapanan yollar, ekiplerin amacına ulaşmasını engelledi.

Bu nedenle yıkım işleminin başka bir tarihe ertelendiği belirtildi. 


 

Kaynak: Ali KAMUR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.