Bursa'da Gastronomi Festivali'nde inovasyon rüzgarı
Bursa'da Gastronomi Festivali'nde inovasyon rüzgarı
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Abidin Şakir Özen, 3. Bursa Gastronomi Festivali’nde “Gastronomi Akademileri ile Gastronominin Geleceği” başlıklı etkinlikte konuştu.
Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 12:12
Kaynak:
Haber Merkezi
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Abidin Şakir Özen, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Bursa Gastronomi Festivali’nde önemli bir role imza attı. Özen, festival kapsamında gerçekleştirilen “Gastronomi Akademileri ile Gastronominin Geleceği” başlıklı Gastro Söyleşi etkinliğinde konuşmacı olarak yer aldı.
Özen, etkinlikte BTSO Mutfak Akademi'nin projeleri ve yürütülen çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Konuşmasında, gastronomi sektöründeki yenilikler, akademinin katkıları ve geleceğe yönelik hedefler hakkında detaylar paylaşarak, katılımcılara gastronominin evrimi ve BTSO'nun bu alandaki rolü hakkında önemli bilgiler sundu.
Festivalde gerçekleştirilen bu söyleşi, gastronomi dünyasında geleceğe yönelik trendleri ve akademik katkıları vurgulayan önemli bir platform oldu. Abidin Şakir Özen’in katkılarıyla, Bursa’nın gastronomi alanındaki vizyonu ve BTSO’nun bu alandaki çalışmaları bir kez daha gözler önüne serildi.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Bursa'da Gastronomi Festivali'nde inovasyon rüzgarı
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Abidin Şakir Özen, 3. Bursa Gastronomi Festivali’nde “Gastronomi Akademileri ile Gastronominin Geleceği” başlıklı etkinlikte konuştu.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Abidin Şakir Özen, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Bursa Gastronomi Festivali’nde önemli bir role imza attı. Özen, festival kapsamında gerçekleştirilen “Gastronomi Akademileri ile Gastronominin Geleceği” başlıklı Gastro Söyleşi etkinliğinde konuşmacı olarak yer aldı.
Özen, etkinlikte BTSO Mutfak Akademi'nin projeleri ve yürütülen çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Konuşmasında, gastronomi sektöründeki yenilikler, akademinin katkıları ve geleceğe yönelik hedefler hakkında detaylar paylaşarak, katılımcılara gastronominin evrimi ve BTSO'nun bu alandaki rolü hakkında önemli bilgiler sundu.
Festivalde gerçekleştirilen bu söyleşi, gastronomi dünyasında geleceğe yönelik trendleri ve akademik katkıları vurgulayan önemli bir platform oldu. Abidin Şakir Özen’in katkılarıyla, Bursa’nın gastronomi alanındaki vizyonu ve BTSO’nun bu alandaki çalışmaları bir kez daha gözler önüne serildi.
Kaynak: Haber Merkezi
Son Haberler
Darbedilen ambulans şoförünün taşıdığı hasta tehlikeyi atlattı
Bursaspor 3. Lig 1. Grup'ta zirveye yükseldi
Tüketiciyi koruma hamlesi: 204 milyon TL ceza kesildi!