Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da bu yolda çalışma var! Bursa yol durumu 16 Aralık 2025

Bursa genelinde karayollarında devam eden bakım ve onarım çalışmaları, trafik akışında yavaşlamalara neden oluyor. Bazı güzergâhlarda şerit daralmaları ve kontrollü geçişler uygulanırken, yetkililer özellikle yoğun saatlerde sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2025 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2025 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa’da bu yolda çalışma var! Bursa yol durumu 16 Aralık 2025

Türkiye genelinde devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları, Bursa’daki bazı ana güzergâhlarda da etkisini gösteriyor.

Karayolları yetkilileri, özellikle sabah ve akşam saatlerinde artan trafik yoğunluğu nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı bültende trafiğe kapatılacak yollar şöyle;

Bursa - Yalova Devlet yolunun 25-26 km.leri arasında Tonami Köprülü Kavşağında Bakım Onarım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.

TEM Otoyolu Çerkezköy Kavşağı kollarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılacaktır. Yapılacak çalışmalar nedeni ile öncelikle Edirne ve İstanbul istikametinden gelen taşıtların TEM Otoyolundan Çerkezköy gişesine çıkışları trafiğe kapatılacaktır. Bu çalışmanın akabinde Çerkezköy Gişelerinden Otoyola giriş kolları da trafiğe kapatılarak çalışmalar yürütülecektir. Çalışmalar 16.12.2025 Salı günü Saat 9:00’da başlayacak olup 7/24 gün/saat esasına göre devam edilecektir.

İzmir Çevre Otoyolunun Buca Doğu Kavşağı Işıkkent yönünden Buca'ya giriş katılım kolunda ve Buca Doğu Kavşağının Çeşme yönünden Kaynaklar yönüne giriş katılım kolunda otoyol aydınlatma sistemleri çalışması nedeniyle 0-1.km.lerinde 12.12.2025-18.12.2025 tarihleri 22:00-05:00 saatleri arasında kapatılarak ulaşım bir sonraki kavşaktan sağlanmaktadır.

Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolunun Mersin Serbest Bölge Kavşağı-Tarsus Organize Kavşağı Kesimi 3-8.km.leri arasında üstyapı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Mersin-Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Bursa’da bu yolda çalışma var! Bursa yol durumu 16 Aralık 2025 -Bursa Hayat-2

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 21-25.km.leri arasında 25.11.2025-31.12.2025 tarihlerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara-Kahramankazan-Kızılcahamam istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.

Amasya-Taşova yolunun 13-16 km.leri arası Akdağ tüneli mevkiinde kaya heyelanı çalışmaları nedeniyle ulaşım Akdağ tünelinin Taşova yönünde iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Trabzon-Maçka yolunun 15.km.sinde bulunan Değirmendere 5 köprüsünün, bölünmüş yolun her iki yönündeki yapılarında yapılacak olan derz onarım çalışması nedeniyle 09.12.2025 günü, saat 13:00’ den itibaren çalışmanın devamı müddetince ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Antalya-Serik -Manavgat yolunun12-13. km.leri arasında FSK Üst Geçidi Köprü Derz Onarım çalışmaları nedeniyle Serik Antalya istikameti tek şerit trafiğe kapatılarak trafik akışı Serik Antalya istikameti diğer şeritten sağlanmaktadır.(12.12.2025 -18.12.2025)

Zara-İmranlı-Kızıldağ yolunun 5-6.km.leri arasında toprak işleri, sanat yapıları, heyelan ıslahı ve üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır..

Batman-Beşiri-Kurtalan-Siirt yolunun 21-24.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Beşir-Kurtalan İstikametindeki bölünmüş yolun sağ tarafı trafiğe kapatılmış olup ulaşım sol yoldan gidiş-geliş iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.