Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da bağ evi alevlere teslim oldu

Bursa’nın Mudanya ilçesinde bir bağ evinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve mahalle sakinlerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında bağ evi kullanılamaz hale geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2025 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2025 14:36
Kaynak: AA
Bursa’da bağ evi alevlere teslim oldu

Bursa’nın Mudanya ilçesinde yer alan Halitpaşa Mahallesi’nde bir bağ evinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek yapının büyük bölümünü sardı.

Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Mudanya Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri ile jandarma sevk edildi. Söndürme çalışmalarına mahalle sakinleri de kovalar ve hortumlarla destek verdi.

Yoğun çabanın ardından yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Ancak alevlerin etkisiyle bağ evi kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedenine ilişkin jandarma ekiplerinin inceleme başlattığı öğrenildi.

Olay yerinde soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.