Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da anaokulu inşaatı işçileri çatıya çıkıp eylem yaptı

Bursa'nın İnegöl ve Yıldırım ilçelerinde anaokulu inşaatında çalışan işçiler, maaşlarını alamadıkları için çatıya çıkarak protesto etti. Polis ve itfaiye müdahale etti, işçiler çatıdan indi. Maaşların ödeneceği belirtildi, inceleme sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2025 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2025 17:27
Kaynak: İHA
Bursa’da anaokulu inşaatı işçileri çatıya çıkıp eylem yaptı

Bursa'nın İnegöl ve Yıldırım ilçelerinde anaokulu inşaatlarında çalışan taşeron işçiler, maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle çatıya çıkarak protesto gerçekleştirdi.

Edinilen bilgilere göre, her iki ilçede eş zamanlı olarak yapılan eylemde, Yıldırım ilçesindeki okul inşaatında 5 işçi, İnegöl’ün Cumhuriyet Mahallesi Miray Sokak’taki anaokulu inşaatında ise 2 işçi çatıya çıktı. Durumu fark eden çevredekiler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine sevk edilen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekipleri olası bir duruma karşı hava yatağı açarken, polis ekipleri işçileri çatıdan inmeleri için ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık bir saat süren görüşmelerin ardından işçiler çatıdan indi.

İşçilerin maaşlarının ödeneceği öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.