Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da akılalmaz saldırı: Duyma ve konuşma engelli genci boynundan bıçakladı

Bursa İnegöl'de 27 yaşındaki duyma ve konuşma engelli Mehmet T., alkollü Rüstem P.'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Boynundan yaralanan genç hastaneye kaldırıldı ve durumu iyi. Saldırgan gözaltına alındı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2025 23:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2025 23:50
Kaynak: İHA
Bursa’da akılalmaz saldırı: Duyma ve konuşma engelli genci boynundan bıçakladı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde duyma ve konuşma engelli bir genç, tanımadığı bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırganın alkollü olduğu ve genci küfrettiği gerekçesiyle yaraladığı öğrenildi.

Olay, saat 21.30 sularında Mahmudiye Mahallesi'ndeki Cenon Bulvarı üzerinde, bir iş yerinin önünde meydana geldi. İddiaya göre, 45 yaşındaki Rüstem P., tanımadığı 27 yaşındaki Mehmet T.'ye yaklaşarak kendisine küfrettiğini öne sürdü. Duyma ve konuşma engelli olan Mehmet T., ne olduğunu anlayamadan Rüstem P.’nin bıçaklı saldırısına uğradı.

Boynundan yaralanan genç için çevredekiler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan ambulansla Mehmet T., İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan gencin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayın ardından kaçmaya çalışan saldırgan kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan alkol testinde Rüstem P.’nin 2.70 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.