Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da 4 çocuk otobüsün arkasına tutunarak ilerledi

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde özel halk otobüsünün arkasına tutunarak yolculuk yapan 4 lise öğrencisi, hem kendi hayatlarını hem de trafikteki sürücüleri tehlikeye attı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2025 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2025 15:49
Kaynak: İHA
Bursa’da 4 çocuk otobüsün arkasına tutunarak ilerledi

Olay, Bursa’nın Yıldırım ilçesine bağlı Millet Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki özel halk otobüsünün arkasına tutunan 4 lise öğrencisi, trafiğin aktığı cadde boyunca bu şekilde yolculuk yaptı.

Otobüs şoförünün durumdan haberdar olmadığı öğrenilirken, öğrencilerin bu tehlikeli hareketi çevredeki vatandaşlar arasında büyük panik yarattı.

CEP TELEFONU KAMERASIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, öğrencilerin hiçbir güvenlik önlemi olmadan otobüsün arka bölümüne tutunarak ilerlediği anlar yer aldı.

“CAN GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE”

Yetkililer, bu tür davranışların yalnızca bu hareketi yapanlar için değil, trafikteki diğer sürücülerin de can güvenliğini tehlikeye attığını vurguladı. Özellikle gençlere yönelik yapılan uyarılarda, trafik kurallarına uyulmasının hayati önem taşıdığı ifade edildi.

Bu tür tehlikeli davranışların, ciddi kazalara davetiye çıkardığına dikkat çekilerek, ailelerin ve eğitim kurumlarının da gençleri bilinçlendirmesi gerektiği belirtildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.