Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri lodos mesaisinde!

Kent genelinde etkisini artıran şiddetli lodos nedeniyle ağaç devrilmeleri ve çatı uçmaları gibi olumsuzluklar yaşandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, gelen ihbarlar doğrultusunda kısa sürede olaylara müdahale ederek gerekli güvenlik önlemlerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2026 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2026 08:56
Muhabir: Servet Semerci Yakuli
Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri lodos mesaisinde!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde etkili olan şiddetli lodos nedeniyle meydana gelen olumsuzluklara karşı tüm birimleriyle sahada görev aldı.

Ekipler, 50 ihbarı değerlendirerek vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını sürdürdü.

AĞAÇLAR DEVRİLDİ, ÇATILAR UÇTU

Gelen ihbarların odağında; devrilen ağaçlar, uçan çatılar ve kopan tabela/paneller yer alırken, itfaiye ve zabıta ekipleri koordinesinde hummalı bir çalışma başlatıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimleri, ilçe belediyeleri ve UEDAŞ ile iş birliği içinde, fırtınanın izlerini silmek ve olası riskleri ortadan kaldırmak için sahada 7/24 esasıyla müdahale sürdürüyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri lodos mesaisinde! -Bursa Hayat-2

RİSKLİ BÖLGELER KONTROL ALTINDA

Şiddetli hava muhalefetinin ardından başlatılan saha çalışmaları kapsamında; Beşyol Kentsel Dönüşüm sahası ve Murat Hüdavendigar Bulvarı öncelikli olmak üzere, merkez ilçelerimizdeki riskli alanlara anında müdahale edildi.

Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer'de yaya ve araç trafiğini tehdit eden tüm yapısal hasarlar kontrol altına alındı, güvenlik şeritleri ve teknik müdahalelerle olası kazaların önüne geçildi.

Kaynak: Servet Semerci Yakuli

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.