Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Mustafa Bozbey, Bursa mitinginde kalabalığa seslendi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Bursa’da düzenlenen mitingde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bursa’da birlikte başardık, şimdi sıra Türkiye’de” mesajı verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2025 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2025 18:28
Muhabir: Damla Dilmeç
Başkan Mustafa Bozbey, Bursa mitinginde kalabalığa seslendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Bursa’da demokrasi, adalet ve özgürlük çağrısıyla geniş katılımlı bir miting düzenledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Kent Meydanı’nda gerçekleşen mitingde, on binlerce vatandaş bir araya gelirken, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de bir konuşma yaptı.

MUSTAFA BOZBEY KALABALIĞA SESLENDİ

Mitingde coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Mustafa Bozbey, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ithafen; “Şu anda Silivri’den, bu görkemli kalabalığı ekran başından izlediğini bildiğim, yol arkadaşım, kardeşim, Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu’na en içten selamlarımı gönderiyorum. Ekrem Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız. Demokrasiyi yeniden getireceğiz, hukukun üstünlüğünü yeniden inşa edeceğiz” dedi.

“TÜRKİYE İÇİN OMUZ OMUZA, YAN YANA MÜCADELE EDECEĞİZ”

Türkiye'nin tarihi bir süreçten geçtiğini söyleyen Bozbey, “CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in öncülüğünde, milletin egemenliğini yeniden hâkim kılmak için omuz omuza ve yan yana mücadele edeceğiz” dedi. 31 Mart 2024 seçimlerinde 47 yıl sonra Bursa'da elde edilen zaferi hatırlatan Bozbey, Türkiye genelinde de aynı başarıyı yakalayacaklarını vurguladı.

SOSYAL BELEDİYECİLİK VURGUSU

Göreve geldikleri günden bu yana kesintilere rağmen hizmetleri sürdürdüklerini dile getiren Bozbey, sosyal belediyecilik anlayışını şu sözlerle özetledi:

“Çiftçimizin elinden tuttuk. Öğrencimize burs sağladık. Emeklimizin yanında olduk. Kadınlara üretim ve istihdam alanları açtık. Engelli bireylerin hayatını kolaylaştırdık. İhtiyaç sahiplerine ayrım gözetmeden sahip çıktık.”

Bozbey, altyapıdan eğitime, spordan turizme kadar her alanda çalışmaların sürdüğünü belirterek Bursa’nın her köşesine hizmet götürdüklerini ifade etti.

Tüm hizmetleri siyasi ayrım gözetmeksizin gerçekleştirdiklerini vurgulayan Bozbey, şunları söyledi:

“Biz insanı seviyoruz. Hedefimiz hemşehrilerimizin refahını, mutluluğunu, gülümsemesini sağlamak. Bursa’da birleşerek, bütünleşerek birlikte başardık. Şimdi Türkiye’de de birleşerek, birlikte başaracağız.”

Kaynak: Damla Dilmeç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.