Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaza sonucu ağır yaralı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İzmir'de meydana gelen kaza sonucu ağır yaralanan sürücü, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 11:06
Kaynak: İHA
Kaza sonucu ağır yaralı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

Kaza, dün öğle saatlerinde Aliağa ilçesi Fatih Mahallesi Eskifoça yolu üzerinde meydana geldi.

Şerit ihlali yaptığı ileri sürülen Okay Uygun kontrolündeki 48 AT 481 plakalı hafif ticari araç ile Yunanistan uyruklu T.P. idaresindeki 35 EN 572 plakalı Volvo marka araç çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç sürücüsü de yaralanırken, araçta sıkışan ve durumu ağır olan Uygun, ihbar üzerine adrese gelen 110 AKS ekiplerince bulunduğu yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Ambulanslara alınarak hastanelere kaldırılan sürücülerden Uygun, tedavi gördüğü Menemen Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi. T.P.'nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Kaza sonucu ağır yaralı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi - Bursa Hayat Gazetesi-2

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.