Hava Durumu

Evlerde ve araçta yapılan aramada ele geçirildi

Kütahya’da 3 ev ve araca operasyon düzenlenirken tefecilik yaptıkları belirlenen 4 şüpheli yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2023 21:28
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2023 21:28
Kaynak: İHA
Evlerde ve araçta yapılan aramada ele geçirildi

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde tefecilik suçunun önlenmesine yönelik 2 aydır yapılan teknik ve fiziki takip neticesinde il merkezinde bulunan 3 eve ve bir araca operasyon düzenledi.

Evlerde ve araçta yapılan aramada 3 müştekiye ait olabileceği değerlendirilen şahısların bilgilerinin bulunduğu alacak verecek miktarlarını gösterir not kağıdı ele geçirildi. A.Y., Y.Y, M.Y. ve O.K. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma çerçevesinde iletişim dinlemelerinde müşteki olabileceği değerlendirilen 14 şahıs tespit edilirken, müştekilerin gün içinde ifadelerinin alınması planlanıyor.

Şüpheli A.Y. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, diğer şüpheliler Y.Y, M.Y. ve O.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkartılacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.