Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Cips almaya çıktım” dedi, 1.82 promil alkollü çıktı!

Aksaray’da gece saatlerinde trafik uygulamasına takılan alkollü sürücünün savunması hem şaşkınlık hem de tebessüm yarattı. 1.82 promil alkollü çıkan sürücü, "Çocuklara cips jelibon alacaktım. O sırada bir bira içtim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2025 23:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2025 23:52
Kaynak: İHA
“Cips almaya çıktım” dedi, 1.82 promil alkollü çıktı!

Aksaray’ın Minarecik Mahallesi’nde gece saatlerinde yapılan trafik denetiminde, 1.82 promil alkollü çıkan sürücünün savunması ekipleri şaşkına çevirdi. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş ve Trafik Şube ekipleri, Turizm Caddesi üzerinde 68 AFV 301 plakalı otomobili durdurdu.

Araç sürücüsü İbrahim O. (37), rutin kimlik ve ruhsat kontrolünün ardından tedirgin tavırları nedeniyle alkol testine tabi tutuldu. Yapılan ölçümde 1.82 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü, önce çocuklarına cips ve jelibon almak için dışarı çıktığını söyledi. Ardından, "O ara bir bira içeyim dedim, siz denk geldiniz" diyerek gerekçesini savunmaya çalıştı.

Yasal sınırın üç katından fazla alkollü çıkan sürücüye 11 bin 622 TL para cezası kesildi ve ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. Ayrıca alkollü araç kullanmaktan dolayı adli işlem başlatıldı.

Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen sürücünün ifadesi alınırken, olayla ilgili soruşturma Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.