Hava Durumu

11 yaşındaki Umut kurşunların hedefi oldu

İstanbul'da motosikletli bir şahsın tartıştığı okul servisi sürücüsüne açtığı ateş, kaldırımda yürüyen 11 yaşındaki Umut Barış Tuncel'e isabet etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2023 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2023 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
11 yaşındaki Umut kurşunların hedefi oldu

Olay, dün 16.15 sıralarında Zafer Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, servis aracı sürücüsü ile motosikletli bir şahıs sokak üzerinde seyir halinde tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında belinden çıkardığı silahı servis aracına doğrultan motosikletli şahıs 3 kez ateş etti. Kurşunların ikisi servis aracına isabet ederek camlarını kırdı. Bir kurşun ise olay yerinden uzakta yol kenarında yürüyen 11 yaşındaki Umut Barış Tuncel'in karın boşluğuna isabet etti.

Kimliği belirsiz motosikletli olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Yaralanan Tuncel, acı içinde yardım isterken çevredeki vatandaşların ilk müdahalesinin ardından yapılan ihbar ile olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürüldü.

İhbar üzerine sokağa emniyet güçleri sevk edilirken olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı. Umut Barış Tuncel'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis ekiplerinin şahsı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yaralanan çocuğun acı içinde yardım beklediği o anlar çevredeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.