Hava Durumu

Özlüce'ye koşarak gelirim!

Transferde adı Bursaspor ile anılan tecrübeli futbolcu Erdem Özgenç, 'Kenti, tesisleri, muhteşem taraftarı ve hatta Bursa'nın kaldırım taşını bile çok özledim.' şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2019 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2019 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Özlüce'ye koşarak gelirim!

Bursa Hayat Gazetesi/ Osman KORKMAZ

Birkaç sezon önce Bursaspor formasıyla başarılı sezon geçiren ve ardından önce Ankaragücü daha sonra Gençlerbirliği'ne transfer olan etkili sağbek Erdem Özgenç, köşe yazarımız Osman Korkmaz'a içini döktü.

"TARAFTAR İLE GÜÇLÜ BAĞIMIZ VAR"

Bursaspor'dan transfer teklifi aldığını doğrulayan Özgenç, 'Bana ulaştılar ve seni yeni sezonda kadroda görmek istiyoruz dediler. O an kalbim yerinden çıkacak gibi oldu. Bursaspor benim için çok özel camia. Taraftar ile aramızda güçlü bağ vardı. Maç öncesi Teksas beni tribünlere çağırdığı zaman o muhteşem duyguyu yaşamak için ayaklarım tellere kadar kendi gidiyordu.' ifadelerini kullandı.

"BURSASPOR'U AYRI TUTUYORUM"

Birçok transfer teklifi aldığını belirten Erdem Özgenç, 'Bursaspor'u gelen tekliflerden ayrı tutuyorum. Bana önce tahtayı açalım ve transfer yasağını çözelim dediler. Zaten bunu bekliyorum. Bursaspor'a imza için bırakın otomobili, Özlüce'ye koşarak dahi gelebilirim. Kenti, tesisleri, muhteşem taraftarı ve hatta kentin kaldırım taşını bile çok özledim.' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.