Hava Durumu

Nettel Group'tan franchise atağı

Yaklaşık 25 yıldır telekomünikasyon, teknoloji ve elektronik cihaz konusunda hizmet veren Nettel Group, franchise bayiliklerle büyüme hızını arttırdı.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2020 06:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2020 06:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Nettel Group'tan franchise atağı

Ali KAMUR

Nettel Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik gazetemizi ziyaret ederek yeni yatırımları ve sektörleri hakkında bilgi verdi. Çeyrek asır önce Bursa'da başladıkları yolculukta, şu anda ticari ağlarını yurtdışına taşımış küresel bir marka olma başarısı gösterdiklerin belirten Selik, "İlk dükkanımızı 1997 yılında Macır Pazarı diye tabir edilen bölgede açtık. O tarihten bu yana sektörümüzde global anlamda önemli yer edinmiş bir firma olma başarısı gösterdik. Almanya, İsviçre, İsveç, Avusturya ve Bulgaristan'a ihracat yapan firmamız, şimdilerde franchise vererek hizmet ağını genişletiyor. Ülkemizde birçok illerdeki AVM'lerde ve teknoloji pazarlarında bulunmak istiyoruz. Bunu sağlayabilmek amacıyla franchise modelini benimseyip, teknolojik ve lojistik yatırımlarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz 200 store-servis ağı kurmak. Zaten halihazırda ülke genelinde 5 bine yakın bayi ile iş ortaklığı yapıyoruz. Bursa'da ise 17 bin telefoncu bulunuyor. Biz bu 17 bin işletmenin bin 200'den fazlasına dokunuyoruz" ifadelerini kullandı.

'AR-GE'YE ÖNEM VERİYORUZ'

Bursa'da 8, Kocaeli ve İstanbul'da da birer şubeleri olduğunu belirten Selik, "Nettech ve üst segment Helt markalarımızla büyümemizi sürdürüyoruz. Mağazalarımızda yüzde 75 kendi markalarımız satışa sunulmaktadır. Kaliteli ve her bütçeye uygun ürünlerimizle halkımıza hizmet veriyoruz. Ar-Ge'ye verdiğimiz önemle ürün çeşitliliğimizi teknolojinin gereksinimlerine göre yeniliyoruz" diye konuştu.

'TAMİRDE ÖNEMLİ OLAN TEŞHİSTİR'

Sektörlerinde TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi'ne sahip 3 firmadan biri olduklarını kaydeden Selik, "Kalitemizi tescilleyen TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi ve ürünlerimizin Avrupa standartlarına uygun olduğunu belirleyen CE Belgesi'ne sahibiz. Yıllardır halkımıza sunduğumuz kaliteli ürünlerin karşılığında önemli bir marka halini alırken, gerekli belgelerle de güvenirliğimizi taçlandırdık. Servis hizmetimizde sahip olduğumuz 50 bin Euro'luk sistemimiz, cihazdaki arızanın neden kaynaklandığını bize anında bildiriyor. Tamir konusunda önemli olan teşhistir. Ben Bursa'nın en eski telefon tamircisiyim. Merdiven altı hizmetler, vatandaşları mağdur ediyor. Cihazı tamir edilirken, daha kötü bir durumla karşı karşıya kalan vatandaşlar da bize başvurup en kısa sürede sonuç alıyor. Bu noktada halkımızın seçici olmasını tavsiye ediyoruz" diye konuştu.

TÜRKİYE'DE ÜRETİM ATAĞI

'Türkiye'de üretim' konusunda hedefleri olduğunu kaydeden Nettel Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik, "Enerji grubumuzu tamamen Türkiye'de üretmek için girişimlere başladık. Çinli bir partnerle 2020 yılının sonunda üretimimizi Türkiye'ye taşımayı planlıyoruz. Aslında batarya üretimine çok önceden Bilecik'te başlatacaktır. Fakat Gezi Olayları nedeniyle, Çinli partnerimiz bu yatırımdan vazgeçti" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.