Hava Durumu

Başkan Mesut Mestan'dan takdir edilecek büyük fedakarlık... 'Gerekirse servetimi ortaya koyarım...'

Transfer tahtasının açılmasının gecikmesi ve bu nedenle gerçekleşmeyen transferler ister istemez taraftarı çileden çıkardı. Yaşanan bu sıkıntılı süreçte Başkan Mestan'ın yakın çevresine "Başladığım işi asla yarım bırakmam, gerekirse servetimi ortaya koyarım" dediği ileri sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2019 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2019 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Başkan Mesut Mestan'dan takdir edilecek büyük fedakarlık... 'Gerekirse servetimi  ortaya koyarım...'

Bursa Hayat Gazetesi/ Osman KORKMAZ

Bursaspor'da yeni yönetimin tüm çabalarına rağmen transfer tahtasının bir türlü açılmaması üzerine camiada yeniden çatlak sesler yükselmeye başladı. Sosyal medyadaki artan tepkilerden rahatsız olan Başkan Mesut Mestan'ın yakın çevresine "Bu işin şakası yok. Ben bu yola baş koydum. Gerekirse tüm servetimi ortaya koyarım, ama asla inandığım davadan vazgeçmem' dediği öğrenildi.

ZORLUK ÇIKARANLAR VAR

Transfer tahtasını açmak ve takıma yeni isimler katmaya çalışan yönetim,  geçmiş borçlar için futbolcu ve teknik adamlarla anlaşma zemini arıyor. Ancak, yönetim kurulunun hiç beklemediği isimler kolaylık sağlarken, Bursaspor'un öz evladı gibi görünen isimler ise büyük zorluklar çıkarıyor. Tüm bu sıkıntılar ise yeni Başkan Mesut Mestan'ı yolundan döndürecek gibi gözükmüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.