Hava Durumu

Kamuoyuna duyuru

Yazının Giriş Tarihi: 26.09.2020 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.09.2020 07:30

Derneğimiz kurulduğu günden beri oluşturduğu saygın, dürüst ve şeffaf çalışma anlayışını hayata geçirmiş ve özellikle sahada yaptıkları ile gerçek hayvanseverler ile birlikte tüm kurumlar tarafından takdir toplamıştır.

Dönem dönem hiç bir grup ve topluluk içinde barınamamış, farklı amaçlarını sahte hayvan sever yüzünün arkasından kusan ama her defasında kustuğunu yutmak zorunda kalan kişilerin saldırı ve iftiralarına rağmen (sahte hesaplarla saldırıya geçenleri de yorumlarda gördük) derneğimiz yukarıda da belirttiğimiz ve bir anlamda ilkemiz dediğimiz; saygın, dürüst ve şeffaf yönetim anlayışından asla vazgeçmeyen, başta sokak hayvanları olmak üzere tüm canlıların yaşam hakkını korumak için sonuna kadar mücadelesini sürdürecektir.

Geçtiğimiz günlerde Orhaneli ilçesinde bir anne köpeğin dramının ardından derneğimiz Büyükşehir Belediyesi, köy muhtarı ile görüşerek bir son durum paylaşımı yapmıştır. Bazı kişi/kişiler iletişime geçtiklerini ve böyle bir şeyin olmadığını söylemiştir. Şimdi biz durduk yerde hem de ad-soyad vererek köy muhtarı ve büyükşehir belediyesi ile görüştüğümüzü, bu şekilde bilgi verildi diye yalan yanlış açıklama yapabilir miyiz? Büyükşehir Belediyesi'nin ya da muhtarın hakkımızda yalan beyan yapılıyor diye şikayetçi olmasını göze alabilir miyiz? 

Ekran alıntısında görünen açıklamada derneğimizin köpeği kurtardığı ya da koruma altına aldığı ve buna benzer ifadeleri olmadığı halde gözümüzün içine baka baka kendi sayfasından yazarak böyle bir bilgilendirme yaptığımızı iddia eden, yazılanları anlamayan ya da anlamak istemeyen kişileri üzüntü ile gördük. Açıklamamız gayet anlaşılır bir şekilde olduğu halde ve başka bir yöne çekilmesinin mümkünatı olmadığı halde bu tür provokatör davranışlar sergileyen, insanları insanlara karşı kışkırtan kişi ve/veya kişilerin iyi niyetli olduğuna inanmak mümkün değildir. Üstelik sahibinden uzun yaşayan yalan yoktur!

Dernek olarak bugüne kadar imkanımız dahilinde birçok hayvanı yeniden hayata bağladık. Bundan sonra da yolumuza devam edeceğiz. Bizim için bir canlının kurtulup kurtulmadığı veya nasıl kurtulacağı esastır, asla hiçbir canlı gösteri malzemesi değildir. Bizim derneğimizde, bizim yolumuzda asla bir canlı gösteri malzemesi olmamıştır ve olmayacaktır. Şu son iki gündür okuduğunu idrak eden, iyi niyetimizden şüphesi olmayan, yanımızda olan bütün takipçilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.