Hava Durumu

Gönlünden merhamet kopanlara teşekkürler

Yazının Giriş Tarihi: 22.08.2020 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.08.2020 07:30

Küçük bir yavru, zeytin tanesi, kara boncuk. Bir başına kalmış dünyada, anadan ayırıp ölsün diye yol kenarına atılmış, tıpkı daha önce başka bir yerde Fındık'a yaptıkları gibi. Ne yazık ki parvo virüs (kanlı ishal) pozitif çıkmıştı. Şimdi Çınar Veteriner Kliniğinde, tedavi altına alındı. Her doğan canlı gibi o da yaşamak istiyordu. Ve biz de onu yaşatmak istiyoruz. Onu içten içe yiyen bu hastalığı yenmek istiyoruz.

Ve bu canımızın tedavisine maddi olarak destek olanlara teşekkürü bir borç biliyoruz.

Gülsüm Türk: 300 TL.

Hasan Acar: 200 TL.

Dilek Türkay: 30 TL.

Hatice Çayır: 50 TL.

Aylin Aksoy: 50 TL.

Figen Avcı: 100 TL.

Özlem Akdağ: 20 TL.

Umka Otelcilik Turizm.(Kahraman Kara): 250 TL.

Emine Yalçınkaya: 100 TL.

**

Geçtiğimiz günlerde beslerken denk gelinen canımız dernek kurucu üyemiz Banu Baltacı ve dernek gönüllümüz Sema Toscu tarafından alınıp kliniğe götürüldü.

O çok korkulan bir Pitbull'du bir çok insanın nazarında. Ama gerçekte gözünüzün içine bakan, kuyruk sallayan, acı çekmiş, çaresiz bir candı. Arabaya koymak için kucağa alındığında korkudan altına işeyen gariban bir can. Kim bilir insan elinden neler çekti, kulakları dibinden kesilmişti. Aç, susuz, çok zayıf, başka bir köpek saldırmış ve yüzü iltihap içinde, pati aralarına dek yüzlerce kenesi var, maalesef ehrlichia (erlişya) pozitif çıktı. Şu an koruma altına alındı ve tedavisi başladı. Tedavi sonrası yuva arayışında olacağız.

Yine bu canımızın tedavisine destek olanlara teşekkürü bir borç biliyoruz.

Ayla Nilüfer Pacci: 950 TL + 2 Paket Mama

Bulgan Kaya: 100 TL

İyi ki varsınız, sizinle daha güçlüyüz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.