Hava Durumu

"MUDANYA MORALLİ.."

Yazının Giriş Tarihi: 12.03.2019 08:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 08:36

Geçtiğimiz haftalarda CHP'nin ilçe merkezinde Uğur Mumcu Kültür Merkezi'ni kullandığı seçim projeleri tanıtım toplantısının ardından AK Parti'nin yapacağı tanıtımını merak ediyordum doğrusu...
Merak ettiğim kadar da varmış. AK Parti bu kez Mudanya'ya ciddi asılıyor. CHP'nin kaybetmemek için asılacağı kesin de... AK Parti nasıl hazırlanacak. Herkesin merakı bu yöndeydi. İyi hazırlanmışlar.
Eski bakanların, eski vekillerin olmasının yanında, İl teşkilatı ve özellikle Alinur Aktaş'ın ilçeye yoğun desteğini verdiğini bildiğimiz  tanıtım toplantısı tam bir gövde gösterisine dönüştü. Seçimler yaklaştıkça, Cumhur İttifakı'nın kurucusu MHP'nin en fazla ilgi gösterdiği seçim tanıtım toplantısı oldu. Öyle ki; salonu dolduranlar yarı yarıya MHP'li teşkilatlardan oluşmuştu. MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı'nın yanı sıra Ülkü Ocakları Başkanının anonsuyla salon alkış ve tezahürat tufanına boğuldu. Hakan Çavuşoğlu cılız alkışlarla geçiştirilirken AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da MHP ve Ülkücüler kadar alkış alamadı.

Ancak Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Alinur Aktaş salonda en fazla alkışı alan siyasi oldu denilebilir. Bunu gördüğü için midir, bilinmez, Ahmet Murat Ünal, projelerini anlatırken neredeyse tamamında "Başkan Alinur Aktaş'ın himaye ve desteğiyle" deme ihtiyacı duydu.


Dr. AHMET MURAT ÜNAL "MUDANYALI GERÇEK KİMLİĞİNE KAVUŞACAK. "

İyi hazırlanmış,  teknolojik desteklerle projelerini anlatan Dr. A.Murat Ünal, ""GECE BOYUNCA İYİ HAZIRLANDIM, ANCAK BURADA SPONTANE ANLATACAĞIM" diyerek anlatmaya başlayınca,  Anladım ki, AK Parti Mudanya'ya iyi hazırlanmış. Seçimlere kısa bir süre kala, AK Parti, projelerle yoğun bir atağa kalkmış.

Projelerin tamamına yakını Mudanya'yı ciddi bir kasaba görüntüsünden çıkarıp tam bir turizm kenti yapmaya yönelik. Murat Ünal,  projelerinin içeriğini anlatırken, Büyükşehir'in tüm projelerdeki katkısının altını ısrarla çizdi.

Mudanya'nın sosyal yaşamının tamamını etkileyecek projeler hem iddialı ve hem de kısa sürede bitirilecek projeler.  Adeta kent yeniden sosyal olarak inşa ediliyor. Merkezden Kaymakamlık kalkıyor, eski stat kalkıyor, yat limanları yeniden daha farklı olarak yapılıyor... Makineler,  kent meydanlara, parklar bahçeler sosyal yaşam alanları... Tam bir 'yeniden yeni Mudanya' " dedirten projeler.

Hadi hayırlısı...

AK Parti,  Cumhur İttifakıyla bu kez alamazsa Mudanya'yı bir daha ne zaman alır,  Allah bilir...

MURAT ÜNAL,  İDDİALI VE MORALLI...

"Mudanyalı, benden olamayanı çok yaşadı... Bundan sonra Mudanya'da benden olmayan olgusu olmayacak" söylemi her defasında "Söz veriyorum, Söz veriyorum"" sloganlarıyla salondaki dinleyenlerin beğenisini aldı.

Sandık görelim neyler?


 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.