Hava Durumu

Erzurumspor maçı Akhisar'dan zor...

Yazının Giriş Tarihi: 29.11.2018 08:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.11.2018 08:02

             Bursaspor, Akhisarspor karşısında muhteşem bir geri dönüş sergilerken bugüne kadar, bu sezonun en iyi futbolunu oynadı. Mücadele, hırs, teknik taktik ve motivasyon olarak üst düzey bir görünüm sergiledi.

                Samet Hoca, Türkiye Süper Ligi hocaları arasında üst düzey isimlerin başında gelir. Çalıştırdığı tüm takımlara aşıladığı en önemli özellik; sahada birbirini tamamlayan ve arkadaşının eksiğini arayan değil, arkadaşının hatasını kapatan organize bir ekip oluşturması ile dikkat çeker. Ancak bu hafta Samet Aybaba kendisini iyi tanıyan bir hocaya karşı takımı hazırlayacak.

                Erzurumspor'u çalıştıran futbolumuzun Şifo Mehmet'i, Mehmet Özdilek, Samet Hoca'yı yanından tanıyan teknik direktörlerden birisi. Bu açıdan bakıldığında bu hafta oynanacak maç Samet Hoca açısından hiç de kolay geçmeyecektir.

                Takım yapıları olarak; Erzurum ligin en yaşlı defans ve orta sahasına sahip. Teknik kapasitesi yüksek oyuncuları var. Özer Hurmacı, Taylan ve Kone kaliteleri belli ancak çok kırılgan olabiliyorlar. Emrah, Erhan ve İbrahim Akdağ üçlüsünden, bize karşı tercihini daha genç ve diri olan Taylan ve Kone'yi kullanacaktır. Daha defansif orta saha oynayacaklardır. Belki maçın ikinci devresi duruma göre ofansif orta sahaya döneceklerdir. Ancak defansın ortası hem yaşlı ve hem de ağır adamlardan kurulu. Takım Kaptanı Egemen, Bursaspor ve Bursa'yı iyi tanıyan bir oyuncu. 36 yaşında olmasının dezavantajlarına rağmen yaşından beklenmeyecek kadar hareketli. Sert ve sağlam. Kafa toplarında zamanlaması mükemmel. İlk müdahaleleri yerinde ancak, yaşlılığının da verdiği ağırlığı var.

                Bursaspor'un genç ve daha diri bir takım olması avantaj ancak, rakibin Hocası Mehmet Özdilek kendi takımının tecrübesini bize karşı iyi kullanacaktır. Forvetindeki iki santrafor da çok kuvvetli, teknik özelliklere de sahip ama bizim defansın ortası en sağlam yerimiz. Rakibin forvetinden daha çabuk ve diri Ertuğrul, takımın defansını iyi organize ediyor.

                Zor maç olur, ancak her şeye rağmen kazanırız.

                Ligimizde artık kolay maç yok. Her takım neredeyse birbirini iyi tanıyor. Eldeki imkanlara bakılırsa Bursaspor'un bu maçı kazanması gerekir.

               

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.