Hava Durumu

Gelen mevsim “Bahar”

Yazının Giriş Tarihi: 23.03.2024 07:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 13:08

Beyin yapımız, olaylara bakış açımız, değişik kültürlerden gelişimiz algılarımız bizi farklı ve biricik yapan özelliklerden birkaçı. Her birimiz farklıyız, farklıklarımızla bir bütünün parçasıyız .

Hepimizin hayat yolculukları, yoldaki karşılaştığımız olaylar farklı farklı olsa da  sonucunda yaşadığımız duygu aynı. Eğrisiyle doğrusuyla bir yol bulmaya çalışan düşen yorulan, gülen ağlayan, seven sevilmeyi isteyen bireyleriz. Duygularıda bir bütün olarak görmek, hayat yolumuzu kolaylaştıran bir adım diyebiliriz. Coşkuyu heyecanı mutluluğu yaşarken tam tersini de yaşamaya izin vermeliyiz. Yaşadığımız olaylar farklı olsa da duygumuz hep aynı kapıya çıktı. Bende senin gibi kendimi yalnız hissettim. Kimseye anlatamadım. Bende senin gibi görülmedim, dışlandım. Karanlıkta kayboldum. Kandırıldım, sözünde durmayan insanları  senelerce bekledim.  Sadece kimlikleri değişti. Bu duyguları sadece ben yaşamadım, sen de yaşamadın. Hepimizin hisleri hepimizin sorunu.

Farkındayım ve biliyorum ki benim gücüm en derinlerde saklı. Yaşadığım bu çalkantılı durumun içinden çıkıp kendimi inşa edecek potansiyel her an benimle. İnsan demek ;yol açan demek. Bize yol açan ailemizden kendi öykülerini teslim aldık. Hayallerimize kanat çırpmaya, kendi yollarımızı açıp daha iyiyi inşa etmek için gücümüz yettiğince  mücadele edip  çalışmaktayız.

Bazen ışığımız sönebilir, bilmeden yanlış yola girebiliriz. Yada senelerce yanlış yerde durabiliriz. Hepimizin yetenekleri algıları farklı farklı. Birbirimizin gören gözü işiten kulağı olursak el ele verirsek değişimin bizi nasıl aydınlattığını iliklerimize kadar hissederiz.  Hayatımızda olan değişimlerin her biri uğuruyla gelsin. Sevgiyle kucaklıyoruz her birini. Gidenleri şükranla uğurluyoruz. Gelen mevsim bahar, kaç bahar daha görürüz bilmeden sevgi tohumlarını ekelim birbirimizin gönüllerine. Bazende hep birlikte gölgesinde oturamayacağımız ağaçları dikelim. Biz değişim rüzgarlarının esintisine bıraktıkça kendimizi , aşkın ,sevginin birliğin kendisi olacağız. Yolun hep aydınlığa ve sevgiye çıksın. Sevgiyle...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.