Hava Durumu

Türkiye üzerinden oynanan oyunun iç yüzü!

Yazının Giriş Tarihi: 05.09.2016 09:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 09:42

Hıristiyan Batının ABD'nin liderliğinde " Yeni Dünya Düzeni" her ne kadar insan hakları ve demokrasiyi temel prensip olarak alan ülkeler arasında iş birliğini, bu ilkelere sahip olmayan ülkeleri tecrit eden ve onlar üzerinde siyasi ve ekonomik baskıyı öngören yeni bir dünya görüşü olarak tarif etmekte ise de Yeni Dünyanın esasları şunlardır:

  1. Hıristiyan Batı ve Yahudi kültürünün dışındaki bütün kültürlerin imhası, ya da sembolik hale getirilmesi,

  2. İslam'ın asr-ı saadet ölçülerini imha etmek, ya da sapık görüşlere analiz etmek,

  3. İslam dünyasının bölünmüşlüğünü devam ettirmek, birbirleriyle boğuşturarak, aralarındaki birliği ve dayanışmayı önlemek,

  4. Türkiye ile Arap Dünyasının arasına düşmanlık, kin ve fitne sokmak,

  5. Kürdistan ve onun üzerinde kurulacak büyük Ermenistan ile Türkiye'yi İslam ve Türk dünyasından tecrit etmek,

  6. NATO'yu İslam dünyasını hedef alan bir statüye sokmak,

  7. Türkiye'ye Ortadoğu'da Batının Jandarma rolünü yüklemek,

  8. Bütün dünyada Kapitalist ağırlıklı serbest piyasa ekonomisini hakim kılmak,

  9. Bütün dünyada ABD'nin liderliğine, Hıristiyan Batı ve bunlara hizmete dönük çok partili sistemi yaygınlaştırmak,

  10. İslam dünyasında İslami uyanışı ve dünyanın diğer bölgelerinde İslami yayılışı önlemek,

  11. Müslümanların İslamiyeti yaşamalarını kesin olarak önlemek ve doğumlarından ölümlerine kadar Hıristiyan gibi yaşamalarını ve düşüncelerini sağlayan psikolojik savaş uygulamak,

İşte, İslam âlemindeki kargaşa ve kaosun nedeni, topyekûn bir Haçlı Saldırısına dönüşmüş abluka ve baskının sebebi; ABD liderliğindeki Hristiyan Batı ve Siyonizm'in, Ortadoğu hatta bütün dünya için hazırladığı yukarıda kısmen değindiğim Yeni bir dünya düzeni kurma stratejisidir.

YENİ BİR DÜNYA DÜZENİ KURMA STRATEJİSİDİR.

Bu uygulama ve tatbikat ile ilgili basit bir örnek vermek istiyorum; NATO üyesi Batılı dost olarak bilinen ve güçlü müttefik Amerika Türkiye'yi Sovyet Rusya ve Komünist Blok Ülkeleri karşısında Ortadoğu'da Jandarma ve ileri Karakolluk görevi vermişlerdi. Fakat zaman geldi kominizim yıkıldı. Komünist bloka dâhil olan Demir Perde ülkeleri Avrupa Birliğine alındılar, ancak Türkiye'ye karşı takındıkları tavır ortada. Sanıyorum Batının gerçek iç yüzünü görmek için bu misal yeter ve artar bile.

Peki, bizim onlara karşı stratejimiz nasıl olmalıdır? Burada bir sürü laf u güzafa gerek yok. Kur'an'ın şu hükmübizim için en büyük stratejidir:

"Onların dinlerine uymadıkça Yahudiler ve Hıristiyanlar senden memnun olmazlar. Bakara 120"

"İşte siz öyle kimselersiniz ki, onları seversiniz; onlar ise, bütün kitaplara iman ettiğiniz hâlde, sizi sevmezler. Onlar sizinle karşılaştıkları zaman "inandık" derler. Ama kendi başlarına kaldıklarında, size karşı kinlerinden dolayı parmaklarını ısırırlar. De ki: "Öfkenizden ölün!" Şüphesiz Allah, göğüslerin özünü (kalplerde olanı) bilir. Al-i İmran 119"

SON SÖZ: "Öyleyse cesaretinizi yitirmeyin ve üzülmeyin. Eğer gerçekten inanıyorsanız, mutlaka üstün gelecek olan sizsiniz. Al-i İmran 139"

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.